1600/1600Zbývá 1600 znaků

Nojo, to už bude jedno z dalších stabilních novinářských témat pravidelně se opakující...Máme pracovní kalendáře, daňové, tak proč ne i novinářské - kdy je jaká sezóna něčeho. Mně se víkend naopak o hodinu prodlouží, ten viditelný, který k něčemu je. Už se těším, přichází to ve správnou dobu a správný čas, změna je život. Placatý sluníčko na obloze nikdo vopravdu nebude posouvat. Život mi znepříjemňují akorát votravné články a fňukání znuděných jedinců bez logického uvažování nad neproblémem. Někdy se taky mění časy v jízdních řádech, nemá z toho někdo nějaké ovlivňování a problémy ? A co takové pondělí, v neděli se nepracovalo a v pondělí náhle najednou jo, hrozně nepřirozené, určitě to škodí zdraví ...

1
Před 5 dny

Je to pěkná blbost neustále měnit čas,nic se neušetří jenom to otravuje lidi a proč se pořád píše letní čas,vždyď je to SEČ což je správně a mělo by se s tím nesmesle jednou provždy skončit jenom to lidem ničí zdraví což je vědecky dokázáno.

3

Nesnáším tyto přesuny času, stejně je to k ničemu,zase se z toho budu měsic dostávat.😥

16
Před 4 dny

Já vítám letní čas i bych si ho přál nastálo.

1
Před 6 dny

Jako u blbejch na dvorku.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt