Tibetskou houbu pěstuji dobrých čtrnáct let a vždy když jsem ukončil výrobu kefíru propláchnul jsem ji dal do vhodné plastové nádoby a vložil do mrazáku.Když byla chut nechal jsem ji romrazit při pokojové teplotě vložil do mléka a do 24 hodin jsem jel nanovo. Mnoho jsem ji rozdal.Takže nezamražování je kec. Nic to s houbou neudělá.
5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Petr Gold
Tibetskou houbu pěstuji dobrých čtrnáct let a vždy když jsem ukončil výrobu kefíru propláchnul jsem ji dal do vhodné plastové nádoby a vložil do mrazáku.Když byla chut nechal jsem ji romrazit při pokojové teplotě vložil do mléka a do 24 hodin jsem jel nanovo. Mnoho jsem ji rozdal.Takže nezamražování je kec. Nic to s houbou neudělá.
5