1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Super fast fashion....asi by bylo fajn se zamyslet na tím, za jakých podmínek byly ty legíny za 80 Kč ušity a zda dostali lidé, co je šili, alespoň základní mzdu...pak by si rozumně smýšlející člověk asi nákup v tomto obchodě rozmyslel

45
Před 4 roky
Sylva Vojáčková

Paní Vojáčková, mám dojem, že tak jako vy asi uvažuje málokdo (čímž nechci říci, že je vaše smýšlení špatné).

25
Před 4 roky

Toto děvčata není jak píšete přiblblý kik nebo pepco, pokud si zajedete do Drážďan, tak už tyto přiblblé poznámky nenapíšete. Bydlím na severu a do Drážďan jezdím nakupovat roky a opravdu s přiblblým kik nebo pepco to naprosto nic společného nemá, ovšem jaká zde bude úroveň, doufám, že ne stejná jako s prášky na praní z Německa a z Čech, to by pak opravdu byl přiblblý obchod

23
Před 4 roky
Hana Vydrová

Už v roce 2019 kdy jsem byl v Birminghamu byly české ceny na visackach. Jenom neznalek a maloměšťák z Práglu bude mlet něco o pepcu a kiku.

6
Před 4 roky

Další obchod s čínským zbožím...vyráběným v Itálii Číňany.Balení obstarávají šťastnější občané z Afriky...

Výrobní náklady malé, nápady okoukané z Italských obchodů,materiál ovšem jiný, výroba v hrozném a nehygienickém prostředí... Italové, ovšem ,mají cit pro modu, dobré nápady... takže zboží je pěkné i když méně kvalitní. Ale nejde o to, aby vydrželo na věky a pak ,komu nevadí, že serie jsou v desetitisích... může být spokojen. Určitě trhu neuškodí, aby byl výběr... A zmiňované Pepco ? Míří na jiného zákazníka, kdo přehlédne " miš maš " jde po cenách a rád kupuje podle ceny a " výhodně "bude spokojený a nákup si užije...Kdo, hledá ovšem to, co nebude nosit "kde kdo ", musí navštívit jiné obchody, třeba ty klasické, starší, co hlídají počty kusů na prodejně a neopakují se např. Jistě najde každý, ženy to umí skvěle. Hezké nákupy

8
Před 4 roky

Nevím co máte někteří proti třeba Pepcu , mnohé maminky tam nakupují pro prcky oblečení, všichni nemají na značkovou modu .

52
Před 4 roky
Milena Novotná

A hlavně, u dětí je to oblečení na chvíli.

22
Před 4 roky

Do techto levnych obchodu nechodim, ani do drahych butiku. Chapu to u detskeho zbozi, ze ktereho deti rychle vyrostou, ale mne se nechce chodit v nevzhlednych obycejnych hadrech. Radeji nemam moc narvanou skrin, ale par kousku, ktere se mi opravdu libi a sedi mi.

Před 4 roky

S Kik a Pepco to nemá nic společného. Nakupuji tam už spoustu let a jsem fakt spokojená. A to musím přiznat že nejsem zrovna nenáročná. Zajděte, uvidíte. Tak hezký den 😉

7
Před 4 roky

Jsem ráda za tolik negativních reakcí.. aspoň tam bude méně lidí 😂 tričko za pár korun a už 3 roky zvládá i sušičku a pořád drží tvar i barvu.

13
Před 4 roky

No porovnáme s Drážďany ale km to mám stejně tam i tam tak.kde bude lepší tam budu dál jezdit pokud to bude jako s německým Kik tak sem půjdou zbytkové hadry ☹️

4
Před 4 roky

Další zbytečnosti a nadbytky, co ničí přírodu.

To EU nevadí? No nevadí, protože vydělává nadnárodní řetězec!!!

30
Před 4 roky

Když máte něco proti, tak tam nechoďte. A je vymalováno a uleví se vám.

35
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt