Super fast fashion....asi by bylo fajn se zamyslet na tím, za jakých podmínek byly ty legíny za 80 Kč ušity a zda dostali lidé, co je šili, alespoň základní mzdu...pak by si rozumně smýšlející člověk asi nákup v tomto obchodě rozmyslel
Paní Vojáčková, mám dojem, že tak jako vy asi uvažuje málokdo (čímž nechci říci, že je vaše smýšlení špatné).
Toto děvčata není jak píšete přiblblý kik nebo pepco, pokud si zajedete do Drážďan, tak už tyto přiblblé poznámky nenapíšete. Bydlím na severu a do Drážďan jezdím nakupovat roky a opravdu s přiblblým kik nebo pepco to naprosto nic společného nemá, ovšem jaká zde bude úroveň, doufám, že ne stejná jako s prášky na praní z Německa a z Čech, to by pak opravdu byl přiblblý obchod
Už v roce 2019 kdy jsem byl v Birminghamu byly české ceny na visackach. Jenom neznalek a maloměšťák z Práglu bude mlet něco o pepcu a kiku.
Další obchod s čínským zbožím...vyráběným v Itálii Číňany.Balení obstarávají šťastnější občané z Afriky...
Výrobní náklady malé, nápady okoukané z Italských obchodů,materiál ovšem jiný, výroba v hrozném a nehygienickém prostředí... Italové, ovšem ,mají cit pro modu, dobré nápady... takže zboží je pěkné i když méně kvalitní. Ale nejde o to, aby vydrželo na věky a pak ,komu nevadí, že serie jsou v desetitisích... může být spokojen. Určitě trhu neuškodí, aby byl výběr... A zmiňované Pepco ? Míří na jiného zákazníka, kdo přehlédne " miš maš " jde po cenách a rád kupuje podle ceny a " výhodně "bude spokojený a nákup si užije...Kdo, hledá ovšem to, co nebude nosit "kde kdo ", musí navštívit jiné obchody, třeba ty klasické, starší, co hlídají počty kusů na prodejně a neopakují se např. Jistě najde každý, ženy to umí skvěle. Hezké nákupy
Nevím co máte někteří proti třeba Pepcu , mnohé maminky tam nakupují pro prcky oblečení, všichni nemají na značkovou modu .
A hlavně, u dětí je to oblečení na chvíli.
Do techto levnych obchodu nechodim, ani do drahych butiku. Chapu to u detskeho zbozi, ze ktereho deti rychle vyrostou, ale mne se nechce chodit v nevzhlednych obycejnych hadrech. Radeji nemam moc narvanou skrin, ale par kousku, ktere se mi opravdu libi a sedi mi.
S Kik a Pepco to nemá nic společného. Nakupuji tam už spoustu let a jsem fakt spokojená. A to musím přiznat že nejsem zrovna nenáročná. Zajděte, uvidíte. Tak hezký den 😉
Jsem ráda za tolik negativních reakcí.. aspoň tam bude méně lidí 😂 tričko za pár korun a už 3 roky zvládá i sušičku a pořád drží tvar i barvu.
No porovnáme s Drážďany ale km to mám stejně tam i tam tak.kde bude lepší tam budu dál jezdit pokud to bude jako s německým Kik tak sem půjdou zbytkové hadry ☹️
Další zbytečnosti a nadbytky, co ničí přírodu.
To EU nevadí? No nevadí, protože vydělává nadnárodní řetězec!!!
Když máte něco proti, tak tam nechoďte. A je vymalováno a uleví se vám.