To je zase rad... U chlapa platí jen jedna...
Pokud chlap chrápe, stačí ho chytit za palce u noh a dát mu je od sebe. Tím mu spadne pytlík, ucpe dírku, huba ztratí tah a je po chrápání... 🙂
Fajn den.... 🙂
Lepší navštívit ORL.
Jo? Ale to většinou nepomáhá-vlastní zkušenost s manželem.
Místo tenisáku který je na dvě věci , lze zajít k lékaři a po vyšetření získat přístroj s maskou celo obličejovou , nebo jen na nos . Většinou je chrápání spojeno se zástavou dechu (apnoe) což může vést i k srdečním problémům
Jenže ten dostane pacient pouze s určitým stupněm spánkové apnoe. První je vyndat nosní mandle, pak odoperovat to bimbátko v krku (tuším, čípek se tomu říká) a až poté pojišťovna zapůjčí dýchací přístroj s maskou. Pokud nezabere ani jedno. Jo, a ten tenisák doporučují také.
Můj manžel chrápe a když nechrápe, tak hrozně funí ze spaní. No příšerné. Ani nepomáhá, jestli leží na zádech nebo na boku. Navíc, když usne, tak fakt tvrdě a kolikrát ho musím hrubě odstrkovat, protože jde spát dřív a zabere celou postel.
U nás je to stejné 😂🙈
Taky se vždycky snažím zamlaskat, i když to většinou nezabírá... Tak mu bouchám do ramene tak dlouho, dokud se neotočí na bok...nejlépe na pravý bok, ten levý moc nezabírá🤷♀️. Ale když náhodou spí a není ho slyšet, zkoumám, jestli ještě vůbec dýchá🤔...
Ten levý nezabírá asi proto, že je na té straně srdce. Máti to otci také dělala... bohužel to bylo v dobách, kdy se ještě spánková apnoe "neřešila".
Několikrát do týdne v noci stojím nad chrápajícím manželem s polštářem v ruce a říkám si, neblbni, vždyť ho miluješ přes čtyřicet let, nech ho spát a tak tedy jdu dospat ten svůj sen do jiné místnosti. Škodolibě dodávám, už mu to vracím a jsem v tom dobrá.
Nejlepší řešení, pokud to,je možné, spát odděleně. V jednom filmu, už nevím název, je scéna z vězení, kde se ptá jeden vězeň druhého za co je zavřený a on řekne, že zabil matku,proč ptá se druhý, protože chrápala . Mám to podobně ,chrápání mě vytáčí k nepříčetnosti.
Zdravím všechny, u některých komentářů jsem se fakt zasmál, ale my s ženou to řešíme tak, že já spím v obýváku a žena v ložnici. Funguje to, a když se potkáme v ložnici tak je to taky super 😀.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ten tenisák je výborné řešení - ovšem nikoliv na zádech, nacpal jsem ho manželce do krku a už nechrápe, ovšem spí už třetí den...
😄,...teda pane Vy ji musíte strašně milovat,..moc jste ji tím pomohl a vyřešil problém .....a mě tečou slzy 😄.
Prý chrápu tak, že to připomíná řev tyranosaura, a já na to, že to dělám proto, abych odradila a odháněla všechno špatné, včetně divokých zvířat (bydlíme v paneláku)😄