1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tak nadpis nemá nic společného s toxoplazmozou, a nechápu, proč článek cituje nějaké americké výzkumy, když u nás se tomuto tématu velice detailně věnuje profesor Flegr. To byl zas někdo líný něco studovat a psát, tak to jen překopčil translatorem a upravil do češtiny.

Nevím o tom, že by se toxoplazmoza dala vyléčit. Jak ji jednou máte, je to 'láska' na celý život.

Nebezpečná je především fáze, kdy je žena těhotná a přichází do styku s cizíma pouličníma kočkama.

Mám bytového kočičáka, protože je poloslepý se špatnou koordinací těla, tak už se ven nepodívá, krmím ho syrovým masem a tenhle článek se mě vůbec netýká! Clickbite.

6
Před 3 roky

Pouštíme bytové kočky ven,většinou k nám přišly jako toulavá koťátka a my je krmili. Nic se neděje ani nám,ani kočkám a jsme všichni spokojení. Dnešní doba prolitá dezinfekcí už zase hledá nová nebezpečí....

3
Před 3 roky

To napsal.totalni vul, staram se o kocky od detstvi, krmim toulave kocky a ziju.

10
Před 3 roky
Karolina Adamcová

Ale dítě naší kamošky nežije, článek velmi pravdivý, vy jste hlupaňa!!

7
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Moje kočka 14 let lítá po střechách jak drak a týdne 20 až 30 dkg syrového masa pravidelně t.

Před 3 roky

Nesmysl, když něco zveřejníte, tak si to ověřte.

3
Před 3 roky
Ivana Maršálová

Moje řeč.

Před 3 roky

Možná by bylo nejlepší udělat z kočky vegana ne?!

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt