1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Taky nechápu, proč nejsou zavřeny obchody ve státní svátky a neděle, tak jako ve vyspělých sousedních zemích. Tak proč to nefunguje, takhle i u nás? To bude trvat ještě léta, než náš národ pochopí, že už není komunismus. A nemusí pořád nakupovat, že něco nebude.

13
Před 3 roky
Štika V Rybníku

Protože tento národ je hamižný

4
Před 3 roky

Jděte s tím do háje..."černého", kdo se to má v tom vyznat. Mělo by naše slavné zákonodárné shromáždění ujednotit zavírací doby o státem vyhlášených svátcích. Buď respektovat zavřením veškerých obchodů o VŠECH státních svátcích nebo je všechy ignorovat. Za totáče v sobotu odpoledne, v neděli a ve všech státem uznaných svátcích, bylo zavřeno. A nikdo hlady neumřel a všichni to brali na vědomí!! V době jistého státního svátku jsem se ocitla v Rakousku a všechny obchody a obchůdky měli zavřeno! Patrně respektovali jejich státní nařízení.

15
Před 3 roky

Přesně, jen u nás není svátek důvod k tomu, aby se zavřelo.

Když jsem se ptal teď v Elektroworldu, na otevírací dobu, pán mi zdělil, že je to tak, jak poslanci rozhodli!!!!!

To znamená, že tuhle prasárnu zařídili poslanci a potom je už na každém majiteli, jak se zařídí.

Jsme takový tupý národ, že nám prostě musí pořád někdo říkat, co máme a nemáme dělat, je to chamtivost po zisku, o nic jiného nejde,

To samí platí i v restauraci, kde je nealko stejně drahé jako alko, nebo i dražší.

Že kouření škodí, to vědí všichni, ale muselo se to udělat zákonem, aby se v hospodách nekouřilo.

Zajímavé je, že kouření zrušili i na bilbordech, žádná reklama už na cigarety není, formule mají místo JPS, nebo Marlboro, Camel, klidně i reklamu na prostatu, ale v TV, to je stálá masáž na alkohol, dokonce na Metaxu došli tak daleko, že oni nepijí, ono objevují??? To je vážně na hlavu.

Já jsem nikdy nekouřil, pivo i vino a tvrdý alkohol si občas dám.

A ve svátcích nás zaměstnavatel nechává doma.

11
Před 3 roky

Kecy v kleci. Pokud nemají řetězce nařízeno zavřít,tak budou stále otevřené. Stačí jednoduchá informace - Všichni budou mít otevřeno! Že je v Německu a Rakousku v neděli zavřeno politikům nevadí. U nás by to byla ale nezákonná diskriminace a chudáci rodiny by nevěděly kam v neděli na výlet. Politické kreatury vybírají z každé země co se jim hodí.

15
Před 3 roky

česká prasárna.

Proč je v D, A, Fr, Ho , Dá.... atd. o svátcích a nedělích zavřeno a u nás né ?

Je to novodobá "česká kultůra" ?

A nebo chamtivost nadnárodních společností a "některých českých oligarchů" vysát z lidí né jen peníze

ale hlavně myšlení a udělat z lidí poslušné blbce. Coš, jak se mi zdá, chce i část české "inteligence"

Svátek je svátek a má být zavřeno, jako v ostatních zemích. dokonce i v USA ctí svátky !

19
Před 3 roky

Nebylo by jednodušší napsat, že všude je otevřeno? Hmmm, já vím, platí se asi podle délky textu. 😄

24
Před 3 roky

Otevřeno má být všechno a komu se to nelíbí tak ať do obchodu nechodí …. Nevím proč by stát měl pořád něco zakazovat ..

14
Před 3 roky

My pracující v obchodě moc děkujeme, že nemůžeme být s rodinou..

21
Před 3 roky
Krejci Marc

Já myslím že to je každého volba v jakém oboru pracuje.. pokud by jste nepracoval, tak by jste šel třeba s rodinou do restaurace, kde taky pracují lidi ve svátek 🙂

21
Před 3 roky

Míním prasknout vzteky,že ten článek tady je jen proto,aby nahnal lidi do obchodu

Před 3 roky

Článek jak kráva,kterej se dal shrnout do jedný věty 🙄🤦‍♂️

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt