Nechci nikoho urazit, sama jsem lesba, ale tohle už překračuje hranici normálnosti "těchto" lidí.
Už by se firmy, společnost a hlavně samotná LGBT komunita měla vzbudit a uznat že jsou otravní jak vši.
Ono se to chce na věc podívat i z té druhé strany kdy už všechny neskutečně vytáčí jak jim tahle komunita cpe před oči že chtějí být stejní i když jsou jiní.
Gauč pro lesby ? Děláte si už srandu snad ne ?
Mimochodem co přesně znamená termín "s LGBT tématikou" ? Nějak si to neumím představit.
Doma máme normálně zařízenou domácnost a tyhle hlouposti - jestli je naše zařízení, oblečení, výbava, dostatečně homosexuální - jsme nikdy neřešily.
Nejspíš proto,že horší než být něčím je být (no víte co,za to slovo už mne třikrát vymazali).
Bože ať jdou do háje s těma nesmyslama!!!Proč se furt chtějí zviditelňovat...ať si žijí svůj život a nikomu to necpou!!! Mají stejný práva jako normální hetero tak co furt chtějí!!!
Ale tohle si nevymysleli lidé, ale magement Ikea, zřejmě dostal noty z Bruselu, aby zase upozornil na jinakost LGBT skupiny, ačkoli sama tato skupina lidí o to zřejmě vůbec nestojí.
Mě tohle připadá spíše jako upozorňování na sebe a ještě větší rozlišování od ostatních lidí....a to se vám zdá v pořádku milá Ikeo, Vodafone, Dedoles.....? Přijdete mi spíš, jako padlí na hlavu!
Nikdy jsem proti těmto lidem nic neměl ,je to jejich věc. Ale poslední dobou začínám být alergický jakmile vidím ,jak se cpou do popředí .To sami i BLM je mi na blití.
Přesně. Čím víc to lidem cpou, tím klesá tolerance a respektování.
..to jako tihle lidé musej mít jinou postel?!
No kdyby se pořád necpali do popředí, jako buci a lesby a jim podobní, tak bychom mohli asi normálně spolužít a nikdo by nevěnoval těm odlišnostem takovou váhu.. Tak jak to dělají oni ..
Myslím, že LGBTQ komunita by měla vystřízlivět a pochopit, že jim byla jejich problematika unesena a je zneužívaná aktivisty, neziskovkami, politiky a také managementy korporací pro zisk. Ať zisk mocenský, politický či finanční. Taková násilná propaganda bude mít za výsledek pouze radikalizaci jinak celkem liberální společnosti.
Dnes nábytek, příště své oblečení a svá města, jen ironie. Pochopím obchodní tah, ale zde je to lajcky přes čáru.
Proč ironie ? Vždyť to tak za chvilku bude. Bohužel tahle doba je taková a pokud tihle jedinci budou neustále dělat tyhle "problémy" bude to jen horší (a to říkám jako lesba)
Copak už se všichni definitivně zbláznili ? To nejsou k řešení jiná daleko důležitější témata ?
... dalsi firma, co jim leze do zadnice. Kdyz uz neumi udelat nabytek, co neco vydrzi, tak alespon tohle.
njn Ikea se definitivně zbláznila, jsem divná, budu mít divnej nábytek a ikea mi ho nabízí.....tady je něco vážně špatně