1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nechci nikoho urazit, sama jsem lesba, ale tohle už překračuje hranici normálnosti "těchto" lidí.

Už by se firmy, společnost a hlavně samotná LGBT komunita měla vzbudit a uznat že jsou otravní jak vši.

Ono se to chce na věc podívat i z té druhé strany kdy už všechny neskutečně vytáčí jak jim tahle komunita cpe před oči že chtějí být stejní i když jsou jiní.

Gauč pro lesby ? Děláte si už srandu snad ne ?

Mimochodem co přesně znamená termín "s LGBT tématikou" ? Nějak si to neumím představit.

Doma máme normálně zařízenou domácnost a tyhle hlouposti - jestli je naše zařízení, oblečení, výbava, dostatečně homosexuální - jsme nikdy neřešily.

91
Před 3 roky
Naydine Sorrensson

Nejspíš proto,že horší než být něčím je být (no víte co,za to slovo už mne třikrát vymazali).

6
Před 3 roky

Bože ať jdou do háje s těma nesmyslama!!!Proč se furt chtějí zviditelňovat...ať si žijí svůj život a nikomu to necpou!!! Mají stejný práva jako normální hetero tak co furt chtějí!!!

57
Před 3 roky
Jarmila Knollová

Ale tohle si nevymysleli lidé, ale magement Ikea, zřejmě dostal noty z Bruselu, aby zase upozornil na jinakost LGBT skupiny, ačkoli sama tato skupina lidí o to zřejmě vůbec nestojí.

4
Před 3 roky

Mě tohle připadá spíše jako upozorňování na sebe a ještě větší rozlišování od ostatních lidí....a to se vám zdá v pořádku milá Ikeo, Vodafone, Dedoles.....? Přijdete mi spíš, jako padlí na hlavu!

52
Před 3 roky

Nikdy jsem proti těmto lidem nic neměl ,je to jejich věc. Ale poslední dobou začínám být alergický jakmile vidím ,jak se cpou do popředí .To sami i BLM je mi na blití.

28
Před 3 roky
Radek Spacek

Přesně. Čím víc to lidem cpou, tím klesá tolerance a respektování.

8
Před 3 roky

..to jako tihle lidé musej mít jinou postel?!

No kdyby se pořád necpali do popředí, jako buci a lesby a jim podobní, tak bychom mohli asi normálně spolužít a nikdo by nevěnoval těm odlišnostem takovou váhu.. Tak jak to dělají oni ..

19
Před 3 roky

Myslím, že LGBTQ komunita by měla vystřízlivět a pochopit, že jim byla jejich problematika unesena a je zneužívaná aktivisty, neziskovkami, politiky a také managementy korporací pro zisk. Ať zisk mocenský, politický či finanční. Taková násilná propaganda bude mít za výsledek pouze radikalizaci jinak celkem liberální společnosti.

Před 3 roky

Dnes nábytek, příště své oblečení a svá města, jen ironie. Pochopím obchodní tah, ale zde je to lajcky přes čáru.

20
Před 3 roky
Marie Bugalová

Proč ironie ? Vždyť to tak za chvilku bude. Bohužel tahle doba je taková a pokud tihle jedinci budou neustále dělat tyhle "problémy" bude to jen horší (a to říkám jako lesba)

15
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Copak už se všichni definitivně zbláznili ? To nejsou k řešení jiná daleko důležitější témata ?

22
Před 3 roky

... dalsi firma, co jim leze do zadnice. Kdyz uz neumi udelat nabytek, co neco vydrzi, tak alespon tohle.

18
Před 3 roky

njn Ikea se definitivně zbláznila, jsem divná, budu mít divnej nábytek a ikea mi ho nabízí.....tady je něco vážně špatně

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt