Místo tohodle,byste měli opět zavést papírové bankovky v hodnotě 10,20,a 50kč.Někdy mám od mincí těžkou peněženku,že se prohýbám.
Já se s kovovými padesátikorunami trápím ode dne, kdy přišly do oběhu. Sice mám na nose brýle, dokonce přes ně i vidím, ale už se mi několikrát stalo, že jsem omylem zaplatil padesátkou místo desetikorunou. A pokud se domníváte, že se pokladní ozvou a upozorní Vás, tak to ani omylem. Spíš doufají, že si sám nevšimnete. Tak prostě padesátky odmítám, a je na mne hleděno jako na podivína.
Podle mě by to měli poznat hlavně obchodníci stahovat již neplatné bankovky a posílat je ke skartaci(do určitého období).Je naprostá blbost,aby lidé,někteří staří lidé kteří o těchto věcech nemají vůbec "páru" byli odporoučeni od kasy,s tím že má neplatnou bankovku. Jak vysvětlit staré babce,že má hledat někde na sérii bankovky jestli je nebo není platná? Když si někdo vymyslel nějakou takovou kravinu tak by to neměl přenášet na obyčejné lidi. To je do nebe volající co se tu děje.
No to je bezva.Teď budu muset vytrhat podlahu a ty balíky 100 a 200 jednu po druhé zkontrolovat.To budu dělat měsíce.
Dobře vám tak, zbytek národa si nakupuje dluhopisy, ty jsou menší. Tak nějak by poradil Kalousek, Polčák a jim podobní zbohatlíci.
ČNB asi ztratila přehled, kolik peněz je mezi lidmi. Měnovou reformu taky chystá, že? 🙁
Do té doby už stejně žádné peníze mít nebudeme...
Budem ustřihávat lístečky?😂😂
Tady už se normálně nedá ten krátký život ŽÍT....skur...............!
To chtějí říct, že mých 1 000 stokorun s Gottwaldem už nebudou platit?
Naopak, jejich cena denně narůstá !! Gratuluji k uváženému investování !
Že by ,,žebráčenky"?😂😂
Uložit
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Já vidím váš jasný záměr ze sebe dělat hlupáka. Když se vymění stará tisícikoruna za novou, tak se logicky objem ani používání hovotosti nezmění.