1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Nejlepší je čistit uši šroubovákem. Jedno jestli běžným či křížovým. Do zvukovodu zastrčit šroub či vrut, otáčením mezi závity natáhnout maz a těleso z ucha vytřepat skákáním na příslušné noze. Nejméně rok je pokoj, asi měsíc člověka neruší žádný hluk!

13
Před 8 měsíci
Vladimír Jirka

Ale AU! 🙂

2
Před 8 měsíci

Práce v těžkém průmyslu zapříčinila každodenní čištění uší a asi dva roky před důchodem jsem pozoroval zhoršení,hůř jsem slyšel.Návštěva ušního doktora byla nutná,podíval se tam a ptal se,co dělám,potom pokroutil hlavou a poslal mě mačkat tlačítka,když jsem opustil kabinku doktor mi řekl,že uši jsou čisté.Po vyhodnocení tlačítkového papíru mi napsal recept na naslouchadlo,já si vybral,protože mi poradil,no a bez problémů se dívám na telku,jako za mlada.

Před 8 měsíci

Uchošťoury jsem k čištění zvukovodů zkusil použít přesně jednou. Zatlačil jsem si jimi maz hluboko do ucha, pravděpodobně až k bubínku a prakticky úplně jsem přestal na jedno ucho slyšet. Při testování se sluchátky a heavy metalem jsem odhadl, že útlum v ucpaném uchu byl okolo 50 dB oproti tomu druhému, které jsem se ani nepokusil čistit.

Objednal jsem se k ušnímu, po 2 dnech čekání s nepříjemným pocitem polo-hluchoty mi lékařka vypláchla maz z uší a slyšel jsem opět normálně. Od té doby používám uchošťoury jen k čištění elektroniky, apod. Do uší mi nesmí.

Uši si čistím jednoduše malíčkem, přes který mám ohnutý papírový kapesníček. Nedosáhnu až na konec zvukovodu, tak nehrozí nové ucpání.

Nejlepší vyčištění uší (mimo výplachu na ušním oddělení) byl zhruba tříhodinový ponor v bazénu při potápěčském tréníngu (PADI). To se rozpustilo a vyteklo úplně všechno, co jsem tam měl. :)

Před 8 měsíci

To jsou nějaké blbosti, mám 75 let a uši jsem čistit nikdy nepotřeboval, jen běžné mytí...

1
Před 8 měsíci

Odkaz

Před 8 měsíci

Já si je čistím ušním sprejem.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt