"Česká" mlékárna a vstupy ze zemí mimo EU. Fuj Agroferte. To bude hodně levné když se to vyplatí i s dopravou
Asi to berou z Polska, je to kousek, dělám jogurt doma a třeba tvaroh kupuji z Poděbrad, mně chutná, ale třeba je tam též něco blbého. Nechutná mi Madeta, kyselé a drahé
Tak asi to bude z Polska není !!! Nemyslete si že nedokážeme udělat ještě větší svinstvo než v Polsku? sledujte stránky "A dost!"
Od Babiše si už dávno nic nekupuji
Stáhněte si aplikaci,
,,BEZ ANDREJE,, a náskenujte čárový kód. Aplikace ukáže Babišovi hnusárny !!!
kunin neni z agrofertu
Vyborne kolik vas tam je na kontrolu.ze se nestydite neco takove vyrabet.Uz si z vasi firmy nic nekoupim.Jeden dezert snezen byl "vyborny" a ostatni do kose.Hnus!!!
Nejhorší je že když se dozvíte , že jste něco takového snědla tak i když vám to chutnalo tak budete mít zkažený léto dokud na budete myslet....i když vám to asi nijak neuškodí....
Zajímavé, a na covid výtěrových tyčinkách přítomnost etylenoxidu nevadí. Jsou jím napuštěny úplně všechny, je to napsané na obalu těch tyčinek, ošetřeno EO.
Někde si musí nahrabat,to je dost smutný
To máte pravdu!!
A kdy byste viděla ty kvalitní řezníky z Kostelce když jdou ze šichty. Samí Ukrajinec a Vetnamec !!!
Právě včera jsem ho snědla 😥😱
Tento komentář byl smazán uživatelem.
co s tim má společného? není to fiema z agrofertu