1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Teda to je odborný článek. Že bycho mse třeba dozvěděli něco o výsledcích těch testů? Třeba tabulku s složením minerálů? To je asi moc, že? Pomíjím tedy to, že nejspíše nepíšete o minerálkách, ale sodovkách, perlivých vodách, to je podstatný rozdíl. Ale ok. A hned v úvodu radit pít ovocný džus je také perlička. V tom je sukru také víc než moc. I když je to fruktóza.

27
Před 3 roky
Jakub Řehák

Podle mě byla Hanacka kyselka, Mattonka a Podebradka, o kterých je tam řeč, odjakživa minerálka. Ať slazená nebo neslazená. Ale at je to cokoliv, přeslazené je to všecko, vody i minerálky.

5
Před 3 roky

Kdo ty testy prováděl a kde jsou ty výsledky? Nezajímá mě jen nejhorší a nejlepší, chci vědět jak dopadly všechny testované výrobky. Takhle je ten článek totálně k ničemu.

65
Před 3 roky

Teď řeknu svůj nejzdravější "ochucený" nápoj. Nejlevnější a přitom snad nejzdravější : nechám na minutu odtékat vodu z kohoutku, abych se zbavil chlóru (pokud se náhodou nějaký vyskytuje), pak do 1/2 litrovky namačkám 1/2 citronu a poté doplním protékající vodou. Co říkáte? Zkuste. Celý clanek je jeden velký blábol. Žádné výsledky.

14
Před 3 roky
Alioune Mbaye

Stačí vodu načepovat, celou dávku, do skleněné konvice a nechat vyčpět chlór. Já ji tedy ještě čistím šungitem a křišťálem, popřípadě jantarem.

1
Před 3 roky

Co je na tom zavádějícího, v jakém objemu uvádějí výrobci množství cukru, násobit snad každý umí. A vůbec, kdyby tlusťoši pili jen tuhle minerálku, nebyli by tlustí, i kdyby jí vypili pět litrů. Tlustí jsou z toho, že se prostě přejídají a nehýbou. Takže zdravím světovou zdravotnickou organizaci pozdravem sbohem a šáteček 😄

10
Před 3 roky

Rád bych se dožil doby kdy výrobci potravin nebudou obohacovat potraviny nadměrným přidáváním cukru a soli.To jsou zabijáci.Jen málokdo si to uvědomuje.

19
Před 3 roky

Mě tam spíš vadí to sladidlo. Žádné není bezpečné. Původně to byly bojové látky...

23
Před 3 roky
Thomas König

Mě umělá sladidla nevadí. Jako diabetik stejně jinou volbu nemám. A že to byly kdysi bojové látky už vůbec né , aspoň budu v práci bojeschopný

13
Před 3 roky

A co jiného pít? Neslazenou vodu jen z donucení.

17
Před 3 roky
František Mlejnek

Ledviny vám děkují...

Před 3 roky

Nejjednodussi je nekupovat zadny slazeny vody. Zizen stejne nezazenou a diky tem sladidlum se v podstate ani nedaji pocitat do denni davky tekutin

22
Před 3 roky

Čekal jsem, že se v článku objeví tabulka s názvy ochucených nápojů i hodnotami konkrétních produktů. Takto je to blábol, který nic neříká.

17
Před 3 roky

Testy odhalily, že ve sladkých limonádách je cukr! A dneska budou zkoumat, zda skok z 8. patra je pro váš život přínosnou činností. 😄

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt