1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Neumím si představit, jet někam vlakem čtyři hodiny,(za příbuznými), v tomhle vedru v respirátoru Raději nejedu nikam. Proč to aspoň v létě nezmění na roušky, když už tedy na těch pusách musíme něco mít? 🤷‍♀️

4
Před 3 roky
Lada Husáková

Já tu roušku nosím už od začátku července, sám Babiš najednou říká, že máme používat selský rozum a radši roušku na nose než respirator pod bradou a chráním okoli, ale dusit se v respiratoru v MHD nebudu zrovna včera jsem jela hodinu v rozpáleném buse ať si to Vojtěch vyzkouší sám.

Proboha, kdy už tomu nejvyššimu soudu někdo utne tipec. Co se tady děje je hrůza.

Vůbec mi teď nejde o roušky, neboli je mi to fuk, ale už by měli změnit ústavu.Kdo tady vlastně vládne a nebo by jsme měli nejvyšší soud volit jako každé volby a potom ať si vyskakují

12
Před 3 roky
František Benáček

Vládne tu banda byznysmenů a vy můžete v náhubku i spát.

11
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Copak asi v českém zlodějském státu jedno ministerstvo,neustále vytváří buzerující nařízení a není moci, tuto odnož vlády diletantů, konečně potrestat,za to že,i když je nejvyšším soudem neustále upozorňována,že její nařízení jsou nezdůvodněná,stále činí totéž,a to zaneprazdňuje NS,pohrdá jím a hlavně důsledkem buzeruje daňové poplatníky a to zcela beztrestně.Není chyba v ústavě?Co na to ÚS? Nic?

15
Před 3 roky

Taky nenosím respirátory (ani roušky) rád. Svět bez nich byl daleko příjemnější. Měl bych rozhodnutí soudu přivítat. Na druhou stranu lze kdykoliv o každém opatření prohlásit, že je nedostatečně odůvodněné. Vždy přece může být odůvodněno ještě lépe. Předpokládám, že opatření ministerstva vychází z vědeckých výzkumů nejen českých odborníků na problematiku a většinového názoru na Covid-19 ve světě. Nebo snad platí, že v okolních státech respirátory účinné jsou, ale po překročení hranic do Česka to neplatí? Bez roušek či respirátorů bychom se asi rychleji promořili, ale zdá se, že ani promoření (či očkování), nás před novými mutacemi neochrání. A příliš rychlé promořování = přetížení zdravotníci, přeplněné nemocnice, chybějící lidé na pracovištích i školách. Ať máme po volbách vládu jakoukoliv, covidu je to úplně jedno. Opatření naší vlády byla opravdu mnohdy zmatečná, co platilo ráno, neplatilo večer atd. Avšak dle mého názoru nebyla tak razantní a široká a ani vymahatelná tak, jak ve "starých" unijních zemích.

Před 3 roky

Už tu vládu byznysmenů vyměnit je pozdě. Jen škodí a ničí lidem život. Samé nesmysly, podívejte se na Švédsko, tam si vlády mohou vážit. Žádná šaškárna a jsou v pohodě.

6
Před 3 roky
Jana Zemanová

Tu vládu můžou vyměnit jen lidé nikdo jiný ale hold se někdo nech podplatit a volí tu stranu .Takže jsme tam kde jsme

Před 3 roky

Kdyby zakázali mluvit, tak roušky nepotřebujeme, jen tek kdo chce?

Před 3 roky

Určitě ve vnitřních prostorách roušku budu nosit

Před 3 roky

Bez roušky

13
Před 3 roky
Filip Březina

Přesně tak, je to jen šaškárna a alibismus vlády, že může buzerovat. Je to ničení zdraví. Doufám, že volby ukáží.

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt