Co se to děje? Každý týden se něco ztahuje z prodeje, protože tam něco nebezpečné. Vím, že velkovýroba nás nešetří a cpe do nás nebezpečné látky horem, dolem jenom pro to, aby hodně vydělávali a mělo to delší trvanlivost. Ale v minulosti to nebylo zdaleka tak časté a nebezpečné. Když jsem se před lety dozvěděla, že jako barvivo do jogurtů používají "svilušky" - ano toho hnusného malého broučka, škůdce, se kterým bojuji na kytkách - přestala jsem všechny "jahodové" a červené jogurty a další podobné produkty jíst, (koupila jsem si jogurtovač a dělám si jogurty doma). Před asi třemi týdny byly staženy jogurty se želé, které jsem (kromě červeného) měla ráda. Od té doby jsem je nekoupila a nekoupím. Dneska zase zmrzlina... Co to bude příště? Nejvíc mi vadí, že to jsou potraviny, které maminky kupují především dětem a velice rychle je spotřebují. PROČ?
Mě by zajímalo , jak se může dostat do prodeje něco , u čeho až později přijdou na zakázaný složky ??? Anebo jak se do těch potravin ty složky můžou vůbec dostat když jsou zakázaný ... ?? kdo tohle doprd... schvaluje ???
Nechápu jak to může projid přes kvalitu. Každá výroba čehokoliv prochází kvalitou. Teď mi řekněte proč tedy tam zaměstnávají tolik lidí na kvalitu když to pak pusti a kdo to od sere ?? Jako vždy lidi 😡
To bych chtěl vidět toho kdo to půjde vrátit. Přece, když si půjdu koupit nanuka tak ho hned sním. Ale aspoň vidíme co tyhle cizacke řetězce u nas prodávají.
Zásadně se vyhýbám potravinám dovezeným z Polska. Toto není první případ nebezpečných věcí z Polska. Viz maso, konzervace solí na silnice atd.
Klasika,z Polska nepřišlo nikdy nic dobrýho,nechápu proč se od nich ještě vůbec něco bere 🤮
Tak tohle není normální už,vše z Polska je zlo!Každý den jiný výrobek špatný!
Nechápu proč tam ty chemický sračky pořád cpou.
Mňamka.....