1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Co se to děje? Každý týden se něco ztahuje z prodeje, protože tam něco nebezpečné. Vím, že velkovýroba nás nešetří a cpe do nás nebezpečné látky horem, dolem jenom pro to, aby hodně vydělávali a mělo to delší trvanlivost. Ale v minulosti to nebylo zdaleka tak časté a nebezpečné. Když jsem se před lety dozvěděla, že jako barvivo do jogurtů používají "svilušky" - ano toho hnusného malého broučka, škůdce, se kterým bojuji na kytkách - přestala jsem všechny "jahodové" a červené jogurty a další podobné produkty jíst, (koupila jsem si jogurtovač a dělám si jogurty doma). Před asi třemi týdny byly staženy jogurty se želé, které jsem (kromě červeného) měla ráda. Od té doby jsem je nekoupila a nekoupím. Dneska zase zmrzlina... Co to bude příště? Nejvíc mi vadí, že to jsou potraviny, které maminky kupují především dětem a velice rychle je spotřebují. PROČ?

2
Před 3 roky

Mě by zajímalo , jak se může dostat do prodeje něco , u čeho až později přijdou na zakázaný složky ??? Anebo jak se do těch potravin ty složky můžou vůbec dostat když jsou zakázaný ... ?? kdo tohle doprd... schvaluje ???

2
Před 3 roky

Nechápu jak to může projid přes kvalitu. Každá výroba čehokoliv prochází kvalitou. Teď mi řekněte proč tedy tam zaměstnávají tolik lidí na kvalitu když to pak pusti a kdo to od sere ?? Jako vždy lidi 😡

3
Před 3 roky

To bych chtěl vidět toho kdo to půjde vrátit. Přece, když si půjdu koupit nanuka tak ho hned sním. Ale aspoň vidíme co tyhle cizacke řetězce u nas prodávají.

2
Před 3 roky

Zásadně se vyhýbám potravinám dovezeným z Polska. Toto není první případ nebezpečných věcí z Polska. Viz maso, konzervace solí na silnice atd.

2
Před 3 roky

Klasika,z Polska nepřišlo nikdy nic dobrýho,nechápu proč se od nich ještě vůbec něco bere 🤮

4

Tak tohle není normální už,vše z Polska je zlo!Každý den jiný výrobek špatný!

5
Před 3 roky

Nechápu proč tam ty chemický sračky pořád cpou.

Před 3 roky

Mňamka.....

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt