Napodobit emailovou adresu přesně uměli už před patnácti lety, to se někdo probral. Že už to umí i s čísly, to není tak překvapivé.
Banka by nejvýš oznámila, že došlo k problémů a máte se dostavit na pobočku.
Nakupuji přes internet již dlouho. Vždy jen v případě, že se platba uskuteční při příjímání zboží. Z ručky do ručky. Pokud na mě chce poskytovatel internetového obchodu peníze předem, objednávku ruším. Na oznámení "máte u nás výhru", "rádi bychom vám vrátili přeplatek" a podobná hlášení nereaguji a okamžitě je mažu. Vím, že ani v mých 74 letech nesmím být důvěřivý a naivní.
Při nákupu přes e-shop platím předem pouze u těch notoricky známých
😄 Mí rodiče by zareagovali stejně jako já - nemáme v rodině demenci 😄
I když si něco objednám přes internet, tak platím předem, ale pouze na prověřené dodavatele. Ještě se mi nestalo, že bych zboží nedostala. Sama vyrábím nestandartní zboží, nemám webovky, proto si mě musí zákazník najít sám. Většinou mě osloví lidé na doporučení od jiného klienta. Přes Zásilkovnu požaduji platbu předem, nikdo nemá problém zaplatit, je to o důvěře. Navíc s klientem stále komunikuji, kdy jsem odeslala balík, že jsem obdržela od nich platbu, sleduji mojí zásilku, kterou posílám. Zatím oboustranná spokojenost. Posílám i na dobírku, ale méně, je to o hodně dražší. Jakoukoliv nabídku přes mobil odmítám. To, že bych někomu řekla moje údaje o účtu, tak i když jsem důchodce, tak bych je poslala, asi víte kam.
na internetu nakupuji často,ale pouze na dobírku, nikdy neplatím předem !
Naštěstí mám jen hloupej mobil a do banky lezu jen z odkazu, kterej mám v oblíbených. Nikdy ne z e-mailu a pokud by mi někdo jako "policie" zavolal, že "něco" s penězma, tak neváhám a buď zavolám své bankovní poradkyni, nebo přímo na heklpdesk banky. Rozhodně nebudu poslouchat někoho koho neznám, ani když je to "policie".
Pořád plaťí, čím déle budete ve spojení, tím hůř a také ponechaná čísla a hesla v sms jsou útičníkům k dispozici. Nejbezbečnější je osobní kontakt v bance, pro platby prevod osobně nebo složenka . Tak k čemu je celá ta komedie a milióny studovaných zaměstnanců co neumí fyzicky pracovat?
Dobrý den, složenku bych zrušil, peníze zásadně převodem, ještě jsem nenaletěl nikomu a že nakupuji na netu opravdu všechno, jak mám podezření na obchodníka nabídnu platbu v hotovosti a chci zboží na dobírku, obsah si zkontroluji za přítomnosti zaměstnance pošty.
Jsem sice starý, bude mě 70let, na počítači od rána do večera, ale na tohle bych nenaletěl ani nametenej, a ty rady policie? to není možný, jako bychom byli totálně blbý.
Jestli na tohle někdo naletí, tak si ty prachy nezaslouží 🙂
banka nikdy v životě nebude řešit důležité věci telefonicky tím méně změny čísla účtu a jiné po telefonu na to může skočit akorát tydýt. z mých zkušeností jsem důležité věci vždy řešil přímo na pobočce
To nechápu, cizí čísla nezvedám a konec
taky nevím, jak by vypadalo číslo mé banky, ale pravděpodobně bych telefon zvedla, ale při první zmínce o nějakém účtu, zavěšuji.