1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

To je sice hezké, ale když se blíže podíváme na dopékání pečiva v supermaketech, tak ta uhlíková stopa je naprosto hanebná: do pekárny se přivezou suroviny, kde se upeče pečivo, to se pak dá do jednorázových plastových obalů a dá se zmrazit, pak se to v mrazících autech rozveze do obchodů, uloží do mrazáků a postupně dopéká. Asi se ušetří suroviny, ale spotřebuje se podstatně více energie a když přes regál s pečivem nakouknete do pozadí, tak vidíte šílené haldy jednorázových plastových obalů mířících do odpadu a následné likvidace, no a to pečivo už druhý den stejně není dobré. Je to naprosto zvrhlý systém. Takže, je to jen taková hra na ekologii.

15
Před 3 roky
Marta Hánová

Co druhý den,ještě týž den před zavíračkou už je to jak podešva a drahé ....Jinak naprostý souhlas s příspěvkem...Je to něco podobného jako se řešily pytlíky v Lídlu a pak do nich balili každou mrkev,ředkvičky a další...

4
Před 3 roky

Někdy si říkám proč nejsem sociál. Je mi naprosto jasné že drtivá většina jídla, které neprodaji jsou ty nejdražší a tedy pravdepodobne nejkvalitnější produkty, které si většina lidí nemůže dovolit. Takže ve výsledku sociál bude jíst schwardsvaldskou šunku a já budu se svým průměrným platem jíst juniora.

18
Před 3 roky
Pavel Pudil

Jenže to e k sociálům ani nedostane a když tak náhodou,jelikož to skoupí buď větnamci nebo další vykutálení malý prodejci a prodají to za dvojnásobek.Jako je to se vším zlevněným.

7
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Pokud řetězcům přebývají potraviny je to jejich chyba. Špatní nákupčí, kteří neumí odhadnout množství které se má objednat. Většinou to jsou mladí po škole, kteří nemají žádné zkušenosti s prodejem. To se získá až léty praxe. Tesco toho aspoň v minulosti bylo zářným příkladem

6
Před 3 roky
Jiří Vymětal

Je to tak,hlavně vše našlapané,žádné díry a hranovat...mají dobře spočítáno,že zboží v akcích ikdyž je o pár kaček levnější se množstevně několikanásobně prodá,takže to pak nahradí zboží zkažené,neprodejné atd..

Před 3 roky

Já to už viděla ve Vyškově v Lidlu.. ani za 25kc...shnile staré. Kdyby to neměli předražené..možná by to lidi koupili když je to v pořádku a nedělat z lidí bufetaky..zelenina a ovoce je predrazena. Pak se diví.ze zbývá..

14
Před 3 roky

Je to jednoduché, když bude jídlo kvalitní a čerstvé, nebude se tolik vyhazovat, víme? Kdyby se sem nevozil levnější šunt, který, i díky dlouhému a špatnému skladování, rychle ztrácí na kvalitě, ale zboží jako v Německu bylo by hospodaření s jídlem jiné. Bohužel česká klientela kouká na cenu a né na kvalitu, čehož zneužívají obchodníci.

Před 3 roky

Prošlé potraviny v regálech pokutovat. A pořádně , 20 kč za upozornění pro zákazníka. Večer hnus v regálech

6
Před 3 roky
Jan Jonák

A kdo ty pokuty velkým bude udělovat a hlavně vybírat???Víte jak to chodí s velkými rybami v praxi??Čím mělčí kapsa,tím méně pokut...Jen malý pán je bit.

3
Před 3 roky

Včera v Penny jsem viděl asi patnáct pstruhů, nějaký lososy a další maso s nálepkou , končí datum spotřeby,30%sleva.A mnoho dalšího.Pripadne mi ,že čím víc velkých obchodů,tím víc vyhozených věci tím hůř pro přírodu a nikdo mi to ne výmluvy.Zakazat další vystabu takových obchodů,už tak jich je tady víc na sto tisíc lidí než kdekoliv jinde na světě.

10
Před 3 roky
Stanislav Šedý

Ono je to složité,hlavně se všude hraje na peníze...Bohužel.Tuzemští zemědělci a chovatelé se zlikvidovali,pár trhovců a farmářů s drahým zbožím to nezachrání...

1
Před 3 roky

Když vidím co se v Tescu dělá s ovozelem za psí kusy,moc té zodpovědnosti nevěřím.Spíše jako gesto,že se jakoby další přidali pomyslně k tomuto projektu..Celkově Tesco asi nejhorší v kvalitě z mého pohledu...

5
Před 3 roky
Dita Hoffmanova

Ano souhlasím Tesco hrůza ze všech obchodů téměř na všechno!

1

Stačilo by kdyby k večeru ovoce a zeleninu zlevnili. Ještě jsem to u nás v Lidlu neviděla, večer v bedynkách plno shnilého ovoce a vesele se prodává za plnou cenu.

12
Před 3 roky
Stanislava Karásková

Je to tak,maximálně se otrhá druhý den pár ovadlých listů a jede se dál..Pamatuji jeden čas na ovoce v Bille,okrajovalo se,zdobně aranžovalo do blistrů a dál prodávalo.Jaká byla kondice jednotlivých kusů se lze jen dohadovat,1,jakost to určitě nebyla...

4
Před 3 roky

Hodnotim takove jednani velice kladne, vyhazovani bez uzitku je zlo.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt