Mám několik špatných zkušeností z Kauflandu, účtenka se mě rozmazala hned v ruce. Sice jen velmi malá část, ale nevím, jestli v případné reklamaci by se uznala. Poradíte jak ji uchopit a uložit bez rizika?
Nečitelné, hnusné, k ničemu, jako všechno, co je EKO, BIO a podobné nesmysly, které mám ztrpčují žívot. Ať jsou s nimi do háje.
Tak si vezmete brejle, pokud jste tak slepa... a nebo lina?
"Hnusne" to jste si jako predchozima uctenkama zkraslovala byt ci co?
Tyhle uctenky maji smysl a sve opodstatneni, vc. Inkoustu bez nebezpecneho bisfenolu!
Ano, elektronická účtenka, proč ne?👍 Co ale v případě, když "spadne" aplikace? A účtenka slouží pro případnou reklamaci? Dostal jsem účtenku papírovou, ale tu dodatečně nenahrají. V tomto případě musím být "sběratelem" účtenek☹️.
Ano účtenka slouží pro případ reklamace vždy. Neboť s nákupem kupujete i záruční dobu a tu deklarujete jen důkazem nákupu. Ještě možnost je výpis z účtu, ale nevím, jestli je to jen jako důkaz nákupu, nebo uchovává i položky nakoupené.
Účtenku si beru pouze u zboží za cca 5 000 a více, jinak nepotřebuji, maličkosti bych ani nereklamovala, vždyť se vždycky dozvíte, že jste výrobek nevhodně používal
Pak ale nechápu Lidl a Globus.Používám jejich aplikace přesto se při nákupu vytiskne papírová účtenka.
staré pokladny