1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nám, co se paseme na louce, je to fuk.

5
Před 3 roky

Nechápu, proč se na cenách našeho pečiva pečiva promítá sucho v Kanadě. Dřív tady semolina nebyla ale pečivo ano a výborné. Byli jsme v potravinách soběstační! To je ta globalizace!

12
Před 3 roky

Kilo chleba pro 4 člennou rodinu na pár dní ??? Já mám bochník na 3 dny ke svacině , a to jen do práce .... A ve finále chleba z marketů je hroznej shit, zlatý malý pekárny .. je to dražší , ale je to chleba. Nicméně je to zdražení od nich stejně svinstvo velebnosti, to aby si člověk spočítal, kolik stojí domácí pekárna + nákup surovin a výroba domácího chleba.. jak moc je to rentabilní.

3
Před 3 roky

Obchodník má prý jen 30%. Ty pod 100% nejdou. 30% jen na doprodej před koncem trvanlivosti. A to jim to pekaři i přivezou až na krám. Pak když pekař zdraží o 0,10 Kč, tak obchod hned o 1kč a ještě řeknou že musí protože zdražil pekař. Pekař pak dostane od obchodníka max 10%marži jinak neprodá.

Před 3 roky

Sucho v Kanadě 🤔 spíš to bude zelený úděl (green deal) zdražení emisních povolenek. A bude ještě hůř když zůstaneme v EU

8
Před 3 roky

Další důvod přestat jíst pečivo. Živočišná strava je výživnější a maso bez alergenů a antinutrientů.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt