1600/1600Zbývá 1600 znaků

To by mně spíš zajímalo, kdy se konečně Penny postará o prodejnu v Lovosicích.

Po předchozí "přestavbě" se zcela vyprdli na košíky, nejen, že jsou komunistického typu, tak ještě všechny do jednoho mají zcela zničeny zamykací mechanismus a proto jsou neustále rozprostřené po parkovišti.

Aby se zaměstnanec dostal k pečivu musí projet celou prodejnu a tím rozpáleným boxem ohrožuje každého nakupujícícho.

Uličky mezi nápoji jsou tak malé, že když tam někdo vystavuje zboží, tak je celá ulička zcela neprůchozí jako v Makru.

A to ještě nemluvím o těch otřesných papírových cenovkach. Už jsem elektronické viděl i v Bille!!! A to už je sakra co říct...

Jo a ještě ty úžasný lepitka -30% jak v Lidlu 🤦🏼🤦🏼🤦🏼

3
Před 3 roky

U supermarketů je pro mne důležitá snadná orientace, dostupnost akčního zboží po celou dobu akce a rychlost odbavení u pokladny. Tyto rozsáhlé a drahé rekonstrukce mne neoslovují. V Globusu by spíš mohli zlepšit rychlost obsluhy u pultů s masem a uzeninami. Oceňuji stálé umístění zboží, fungující WiFi a mobilní aplikaci.

Prodejny Penny jsou menší, ale přehledné, s nižšími cenami a lepšími akčními nabídkami. Spíš než estetickou rekonstrukci bych ocenil samoobslužné pokladny a funkční mobilní aplikaci. Ta, kterou mají teď, je v praxi k ničemu.

Tam už jsem nebyla, ani nepamatuju, chodím jen do našich malých obchůdků a spokojenost. Je fakt , že pro sebe toho moc nepotřebuju, rodina s dětmi má jistě větší požadavky ale i možnosti

Před 3 roky

Penny jsem do odvolání vytěsnil právě pro stísněné prostory. Jakmile ještě nejede paleta a začne doplňování zboží, je „vymalováno“.

1
Před 3 roky
Ondřej Jirkovský

Mám to stejně, po 2 "přeměnách" jsem měla při posledním nákupu klaustrofóbii, a mačkat se při průchodu kolem lidí přes celý obchod k pokladně, to mě tedy vůbec nebavilo. Po tehdejším prvním otevření bylo uspořádání nejlepší, potom to šlo od desíti k pěti.

"V tomto případě dojde ke zvětšení prodejní plochy, prodejny budou vzdušnější, světlejší a prostornější, což pro zákazníky znamená nejen příjemnější a světlejší prostředí, ale třeba i praktické zvětšení uliček." To myslím u nás nehrozí, ale když tam už nechodím, může mi to být jedno.

Před 3 roky

Ani já nemám ráda ty velké supermarkety,ale Penny mám ráda.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt