1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Voucher je teda taky pěkná blbost - většinou. Nemyslím takové na nějaké zážitky a tak, ale myslým ty kdy dostanete voucher na útratu do nějakého obchodu. Zejména když je to onchod kde nenakupujete... Je to velice svazující, musite vlastně koupit něco co ani nechcete, zbytek peněz z voucheru nechat propadnout a nebo hůř doplatit. Než takový voucher mi přijde lepši obálka s penězi a třeba s cedulkou "Na nové boty" nebo tak něco...

14
Před 3 roky
David Trnka

Tak to už několik let řeším já - "Na to, co si přeješ... co Ti udělá radost...na splnění přání..." a k tomu nějakou maličkost. Jen vnučce plní Ježíšek její přání.

1
Před 3 roky

Lidi jsou rozmazlení a neví co by chtěli. Dárek pod stromeček je o tom, že na toho druhého myslíme. Stačí maličkost. Naše babičky a maminky dostávaly , mýdlové kazety, vonavku s konvalinkama, zástěry a noční košile.pantofle. Dědové a tátové bačkory, košile, pyžama. Určitě to nebyly věci, které by si všichni moc přáli. Ale u stromečku byla pohodová atmosvéra a všichni byli spokojeni. O tomhle jsou vánoce!!

14
Před 3 roky

Diky tomu ze uz mam dva dospeli syny a svobodny tak uz posledni rok u nas Vanoce nejak neslavime.Kdysi jsem litala kvuli Vanocnimu uklidu,peceni cukrovi,darku.Ted mam klid cukrovi nepecu koupim jen co snime na ty 3 dny.Vanocni stromek z metru se zcvrknul jen na mensi stolek.Darky si dame jen symbolicky jelikoz to co potrebuji si koupime behem roku.Uklid delam poradny kazdy vikend tak ze u nas je uklizeno celorocne.

Tak ze o svatcich koukame na pohadky,chodime se psem na prochazky a mame klid.Z rodinou se nesejdem jsme od sebe hodne vzdaleni.Jeden syn je v Nemecku druhy je s nami.Jedni rodice vzdaleni 250km a moje matka si nasla pritele ktery nas nema rad a mi jeho.Nesnasim kdyz chlap se k zenske chova jako ke kusu hadru a obzvlast kdyz je od ni mladsi 20l.Matce to vyhovuje me zbytku rodiny ani jeji sestre ne.Proto se nestykame.

5
Před 3 roky

Mě by se líbilo strávit jedny Vánoce tak, že celý den nebudu nic dělat 🙂 . Prostě jít na procházku, koukat na pohádky a být s lidmi které miluju. To by byl pro mě ten nejkrásnější dárek ❤️ .

27
Před 3 roky

Věřte nevěřte, na vánoce dlabu. Nakoupím jen nějaký žrádlo, vnučce dárek, a s rodinou jsem dlouhodobě domluven - bez dárků. Oni mají klid a já taky. Vánoce u nás doma nepoznáte.

14
Před 3 roky

Nevím, ale tchyni prací prášek nebo gel určitě radost udělá a já bych zase celkem od Ježíška brala nanoroušky, páč já sama bych si je nekoupila.

3
Před 3 roky

No nejvíc mě pobavilo, co zaručeně chceme dostat. Tak mým přátelům vzkazuji - proboha nic z toho !! Děkuji. ps. to už raději ty ponožky

5
Před 3 roky

Vážení ! Každý dárek koupený s cílem udělat radost je chvályhodný. Otázkou je, jestli tu radost darovanému udělá.

3
Před 3 roky

Dám do obálky 1000 kc at si koupí co chtějí a mám klid.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt