1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Je skvělé, že se to takto dozvídám, nicméně znovu narážím na problém, že mě jako zákazníka o tom nikdo osobně neinformuje!!! Já jsem si nabíječku zakoupil používám ji a dokud s ní nebude problém, víc mě nezajímá, já jsem si své splnil. Ale někdo jiný tady zaspal, když povolil takový výrobek tady prodávat nejspíše i opatřený všemi povoleními pro český trh. A opravdu nemám jako běžný zákazník chuť pátrat zpětně u všech výrobků které jsem si kdy zakoupil, zda v budoucnu se neukáže že je s nimi nějaký problém? A ten problém zpravidla vznikne tak, že si někdo namaže kapsu prodejem nekvalitního výrobku kde se asi něco ušetřilo při výrobě. A abych si jako běžný zákazník pamatoval přesný typ výrobku od kterého jsem již vyhodil "všechny papíry" to po mě taky nikdo nemůže chtít. Zkusme se raději zaměřit na to, tady prodávat třeba dražší ale kvalitní výrobky které prošly kvalitním schvalovacím procesem a pak nemusíme řešit podobné problémy. něco takového by se tu cca před 30 lety nemohlo stát! A to nejsem zastáncem starých pořádků.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt