1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Obchody stahují z prodeje závadné vlašské ořechy, rozinky a med. Nemáte je doma také?

Jak se vůbec něco v této kvalitě může dostat do regálů? To není žádná kontrola kvality? A pokud je, je někdy za toto potrestaná? A na dvojí druh kvality se již zapomělo zcela! Asi kvůly covidu! A není to jen potraviny na co se již zapomělo!

31
Před 3 roky
Jaroslav Řezáč

naprosto s vámi souhlasím!! Něco takového by se za starého režimu nestalo, a to nejsem zastáncem starých pořádků. Co vše selhalo když už to je v prodejně a zákazník za to platí u kasy???

1
Před 3 roky

Nemáte je doma,to je síla!!!Takže nejdřív se člověk musí po a mít problémy,aby se šunt stáhnul...Pak se dá avízo do medií a jsou v suchu...To jsme to dopracovali!!Pamatuji si to samé před x lety s medem.V Globusu jsem si koupila lahev a druhý den běžel spot jak je závadný.Děs!!

23
Před 3 roky
Dita Hoffmanova

Vždyť je to možná on přebalený a někdo to ze závisti udal. Hoffmanko.

11
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Naštěstí obchodní řetězce berou zakoupené vadné zboží zpět, nejsem si už jistá, že vždy na venkovních trzích se mi podaří něco vadného reklamovat nebo dokonce vrátit, proto na Vánoční trhy nechodím nic kupovat a tu atmosféru si ve vlastním zájmu odpustím!!!

6
Před 3 roky
Jana Sedláčková

No, ještě že máme ty řetězce....díky takovým lidem jako jste vy už nic jiného kvalitního není....jen globální odpad místo jídla v supermarketu.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Ať stahují co chtějí,já dospěla k názoru,že je v této chvíli potřebuji k životu minimálně...Těch okrádaček,překvápek a dalšího,slevy-neslevy jsme si s nimi užili už dost...Buď si objednám z netu-dovezou až domů anebo obrazím pár místních poctivých obchodníků.Mají sice o něco dráž,ale zatím žádná reklamace.Dokonce mne neděsí ani místní asijští prodejci.Jsou úslužní,ochotní,co nemají tak seženou,pozdraví a rozloučí se,dají tašku...🙂

Před 3 roky
Dita Hoffmanova

Akorát že ti vaši obchodníci nakoupí právě v tom Makru které stahuje závadné zboží No a k těm taškám To je právě zakázáno zdarma rozdávat igelitové tašky Děkuji za pozornost

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Naštěstí vlašáky (letos jich bylo nadúroda) a med máme ze svých zdrojů, rozinky mám z loňského roku. Ale je to smutné, co všechno nám obchoďáky prodají, jen aby zbohatly!!!!!! Nemluvě o veškerém masu, chlebu, mouce, mořských ryb, zeleniny a pod. Je tady vůbec něco zdravého?

9
Před 3 roky

Konkurenční boj, pomluva jeden druhého,dejte to za třetinu ceny -no néé-to nalé spotřební balení nikoho nepoškodí, ve velkém to stahnem , někdo to jako odkoupí za 1% ceny , přebalí rozveze prodá za plnou cenu, Hooodně vydělá,

S banány a pomeranči to nejde , tak se to nedělá.

5
Před 3 roky

Injekce proti covidu je nic. Ale mleté ořechy dodat do obchodu s vědomím špatné kvality je na zrušení objednávky u dodavatele. Dal bych jim to zbaštit, pak by čučeli co plíseň dokáže.

13
Před 3 roky

Tak to je ta naše soběstačnost... Panajána,rozinky z Iráku... co čekat....

28
Před 3 roky
Lada Máchová

Rozinky z Iráku,cibule z Nového Zélandu atd.atd. Kontrola veškerá žádná. Jak dlouho si to ještě necháme líbit?A máme jako občané vůbec nějakou jinou možnost než ty věci nekupovat? Jâ jinou ještě vidím,ale to by mne hned smazali.

1
Před 3 roky

Suprová informace!!! Fakt nemám čas zjišťovat co z toho doma mám!!! Takže laskavě ten obchod který to prodává a stahuje, a´t mě laskavě navštíví s omluvou mě zboží odebere a pokud jsem ho už zkonzumaval, těžce odškodní!!!

5
Před 3 roky

Njn...pana Babise med je ten nejzdravější, stejně jako kuřata napichana tím svinstvo!(((

(Ano, dle papíru to nepatří Babisovi..., ale bohužel je!(((

21
Před 3 roky
Hromada Martin

Záleží která kupujete,zda ty fialové,zasmrádlé v akcích tak to pak jooo...😄

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt