1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

ČOI je úřad k ničemu. Hlavně že ví o které stránky se jedná, ale vyřešit jejich likvidaci, aby nemohly dál lidi okrádat to neumí. K čemu je takový úřad, když umí dentifikovat tyto šmejdy, ale nic s nimi neudělá. Zrušit ihned tyto podvodné stránky , jinak jsou na tom úřadě k ničemu. Buzerovat trhovce u stánku, tak to by jim šlo, že : Je to další zbytečný úřad lehkoživků, stejně jako ERÚ, taky se prsily jak mají pod kontrolou ceny energií, a nakonec stejně odsouhlasily cenový nárust el. energie. Větší nepořádek ( napsal bych to jinak ) jsem v ČR neviděl, a to toho pamatuji dost. Hlavně že jsme právní stát. A to těm zlodějům ještě navýšíme částku pro trestný čin, dříve 5.000,- dnes už 10.000,- , jinak je to přestupek ( samozřejmě pokud se nepodaří prokázat více poškozených s celkovou sumou přesahující onu částku 10.000,- ) a orgány činné v trestním řízení to jenom zaprotokolují a tím to pro ně končí. Až Vás bude více a úhrnná škoda bude více jak 10.000,- všemi co to na Policii nahlásí, tak se tím potom budou zabývat. Je to běh na dlouhou trať s výsledkem, že podvodníka stejně nedohledají ( má další vymoženost pro zloděje a dlužníky, a to že fyzická osoba má pobyt registrován na obecním, či městském úřadě, právnická osoba pak na virtuální adrese registrovanou soudem )

1
Před 3 roky

Jsem asi blbá,ale v tom případě,co dělá ČOI, dcera si objednala k Vánocům mikyny, neuvidíme ani peníze ani mikyny a to jsem již jim psala,teď už nekomunikují,tak jak to,že mohou fungovat dál, nechápu, dcera to samozřejmě obreci a my ty peníze také,ať si je narvou petikilem do, přišli jsme v životě o víc!!!

2
Před 3 roky

Štve mne že v tomto EEPRÝ právní státě vám kontrolní úřady nedoporučují místo aby pokutovali podnik nebo ho přímo nezruší. Takový úřad nepotřebuji

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt