Ve skle..v plastu neni videt plíseň
Informace o tom, že podle barvy poznáte kvalitu mě docela pobavila. Kečupy se samozřejmě chemicky dobarvují, takže bych to jako indikátor moc nebral. Když jsem byl malý a kečup jsme doma dělali sami, tak moc chemie nebylo, ale na dobarvení stačilo přidat trochu červené řepy. 😉
Když byste četl článek, věděl byste, že používání barviva je v kečupu zakázáno. Kdo použije barvivo, nesmí výrobek nazývat slovem kečup.
Dnes už je to asi jedno, ale tak před dvaceti a více lety byl rozdíl mezi nápoji a sirupy ve skle a v plastu. Ve skle neměli konzervanty, v plastu ano.
No to byste se divil co tam dávala taková Fruta, a přepravky plesnivého zboží žádný problém.Brigáda - Rok 1983.
Každé řešení má i své nevýhody. 1. Dotýkáme se rty vnějšího povrchu, tedy více bakterií.2. Je třeba jistá zručnost, tedy i třeba při řízení, atd., nebo když s tím manipuluji jednou rukou.. 3. Je to na tři úkony tedy delší manipulace.Já utrhnu jedno vlákno a je to pak níž a lépe se s tím manipuluje.
Přesně, utrhnout jeden úchyt a je po problému. Akorát si říkám, proč kvůli takové blbosti někdo dává video na net... na to snad přijde každý, nebo je internetová generace už tak zblblá, že potřebuje videonávod na vše?
Nevím,jak kdo,ale já se s ním vůbec nepřetahuji.Jesnoduše ho urvu a EU mně může.....
Sklo je hrozně těžký. Takže za mě plast. A dělat ho doma? Kdo by se s tím crcal.
nejlepší je domácí kečup. kupovaný jsem neměl ani nepamatuji
Ano, máte pravdu. Kečupy v obchodě jsou ošizená hmota plná škrobu nebo jiných zahušťovadel. Rajčata takové kečupy pomalu ani neviděly.
Ha,ha. Proste vicko odtrhnu a dumam nad tim,jak by se EU mela zabyvat potrebnejsimi vecmi,ze?
No nevím co to bylo za idiota co toto vymyslel.Ten by měl dostat cenu IDIOTA.
Ani jedno,ani druhé.Nejlepší je kečup v párku v rohlíku a nebo na pizze
Na pizzu patří passata, v podstatě protlak, s kečupem by vás Italové hnali 😄.