1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Ve skle..v plastu neni videt plíseň

Před 7 měsíci

Informace o tom, že podle barvy poznáte kvalitu mě docela pobavila. Kečupy se samozřejmě chemicky dobarvují, takže bych to jako indikátor moc nebral. Když jsem byl malý a kečup jsme doma dělali sami, tak moc chemie nebylo, ale na dobarvení stačilo přidat trochu červené řepy. 😉

1
Před 4 měsíci
Miroslav Palounek

Když byste četl článek, věděl byste, že používání barviva je v kečupu zakázáno. Kdo použije barvivo, nesmí výrobek nazývat slovem kečup.

Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Dnes už je to asi jedno, ale tak před dvaceti a více lety byl rozdíl mezi nápoji a sirupy ve skle a v plastu. Ve skle neměli konzervanty, v plastu ano.

1
Před 6 měsíci
Karel Kovářík

No to byste se divil co tam dávala taková Fruta, a přepravky plesnivého zboží žádný problém.Brigáda - Rok 1983.

Před 6 měsíciUpraveno

Každé řešení má i své nevýhody. 1. Dotýkáme se rty vnějšího povrchu, tedy více bakterií.2. Je třeba jistá zručnost, tedy i třeba při řízení, atd., nebo když s tím manipuluji jednou rukou.. 3. Je to na tři úkony tedy delší manipulace.Já utrhnu jedno vlákno a je to pak níž a lépe se s tím manipuluje.

2
Před 4 měsíci
Alexandr Šupina

Přesně, utrhnout jeden úchyt a je po problému. Akorát si říkám, proč kvůli takové blbosti někdo dává video na net... na to snad přijde každý, nebo je internetová generace už tak zblblá, že potřebuje videonávod na vše?

1
Před 4 měsíci

Nevím,jak kdo,ale já se s ním vůbec nepřetahuji.Jesnoduše ho urvu a EU mně může.....

4
Před 7 měsíci

Sklo je hrozně těžký. Takže za mě plast. A dělat ho doma? Kdo by se s tím crcal.

2
Před 7 měsíci

nejlepší je domácí kečup. kupovaný jsem neměl ani nepamatuji

5
Před 7 měsíci
Petr Homolka

Ano, máte pravdu. Kečupy v obchodě jsou ošizená hmota plná škrobu nebo jiných zahušťovadel. Rajčata takové kečupy pomalu ani neviděly.

5
Před 4 měsíci

Ha,ha. Proste vicko odtrhnu a dumam nad tim,jak by se EU mela zabyvat potrebnejsimi vecmi,ze?

Před 4 měsíci

No nevím co to bylo za idiota co toto vymyslel.Ten by měl dostat cenu IDIOTA.

2
Před 7 měsíci

Ani jedno,ani druhé.Nejlepší je kečup v párku v rohlíku a nebo na pizze

Před 4 měsíci
Kloucek Jaromir

Na pizzu patří passata, v podstatě protlak, s kečupem by vás Italové hnali 😄.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt