1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Když už kupuji máslo, tak jenom z české nebo moravské mlékárny. Cizí mně přijdou jako margarín - mazlavá, zteplalá, nakyslá, vhodná leda do pomazánky. V tomhle mě nižší cena rozhodně nenaláká. Od dětství jsem měla problém s kysaným mlékem, už jen ta vůně ve mně vyvolává dávicí reflex (asi něco hluboko uloženého z raného dětství). Chápu, že ostatní to mají jinak.

Před 5 měsíciUpraveno

Mimo to, že toto téma se tu už po páté každý měsíc recykluje, furt článek obsahuje ty samé nesmysly. Obě technologie výroby másla se používají jak u nás, tak i v zahraničí. Nechápu, jak i po roce můžou čtenáři bez problémů skákat takovým pisálkům stále na lep.

3
Před 5 měsíci

Kupuji jen máslo žádný hnusný margaríny typu Perla Rama apod.ale to máslo je už hnusný taky,mě je po něm divně v žaludku ho cítím ještě dlouho takže mi stačí občas koupit půlku másla a stejně ho dám mamce.

Ani ten hnusný rozmrazeny chleba nekupuji,fuj

9
Před 5 měsíci
Radka Trojáková

No musíte vědět kde nakupovat kvalitní 😉

1
Před 5 měsíci

Těžko je poznat které máslo je české nebo z cizího státu . Naši výrobci je také prodávají do ciziny (Německo) a v Německých mrazírnách může ležet max.jeden rok . Pak se přiveze k nám , přebalí a pak jsou slevy . To zjistíte na datumu spotřeby , který je o hodně kratší než normální máslo naše .A v mrazírnách v Německu není jen české máslo , ale i od jiných státu . Dle logického myšlení ,dlouho mražené máslo se roztírá viditelně hůř ,nemá barvu i správnou chuť máslovou .Jenže cena rozhoduje při nákupu másla a slevy táhnou .

4
Před 5 měsíci
Eduard Konieczny

Máslo mám v mrazáku i doma,ale že by mělo jinou chuť to jsem tedy nezaregistrovala.

8
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Možná je české máslo kvalitní, ale hlavně jsem se ještě nikdy nesetkal s tím, že by mělo při převážení svých deklarovaných 250g. Vždy je to okolo 20g méně.

Máte někdo jinou zkušenost? Dá se proti tomu nějak bránit?

4
Před 5 měsíci
Jiři Spíšek

Kupujete máslo krájené na váhu

1
Před 5 měsíci

České máslo, ikdyž je měkké, tak je krásně mazací. Ostatní jsou ve stejné konzistenci chlupatá a nedrží strukturu.

2
Před 5 měsíci
Ivona Metelová

Chlupaté máslo se hodí na chlupaté knedlíky, ne?

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Máslo stálo 10 Kčs, dvojka máslo 8 Kčs. Ta se používala na výrobu cukrovinek a taky pro mazání na chleba (svačinek) do školy. I sýry z bývalého CCCP byly chuťově výborné. Nebyly to sice za dnešní cenu 50kč/100g ale pro mě vynikající. Eidam je králem sýru v Československu.

15
Před 5 měsíciUpraveno

České máslo je i za jedinečně vysokou cenu...😂 Takže mi více chutná například to polské za občas přijatelnou cenu.

12
Před 5 měsíci
Alena Sehnalová

Já tedy nikdy raději méně ale kvalitní

1
Před 5 měsíci

Nerní to osobní, ale "paní Karolína" je svými mystifikacemi neobytná. Nevím proč zatvrzele píše o másle nesmysly a mate spotřebitele. Konzistence másla souvisí se složením mléčného tuku, konkrétně zastoupení jednotlivých druhů masných kyselin v jeho skladbě.To je ovlivněno zejména skladbou krmné dávky dojnic.Výrobní technologie NIZO zní sice vědecky, ale s roztíratelností másla nemá nic společného. Kdy už ty nesmysly přestanete publikovat?

3
Před 5 měsíci

Není máslo jako máslo mě to opravdu nezajímá co mě zajímá je cena a když tady cena másla letí vzhůru tak ho nakoupím v zahraničí jako to dělají třeba supermarkety něco si přihodí a ještě se nestydí tam napsat akce

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt