1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 dny

Nezapomenu na ten pocit, dělal jsem elektrikáře v mlékárně MILEX ještě jako učeň praxe a nebyl problém si dojít k zmáselňovači a jenom si do kelímku vzít čerstvé máslo a podmáslí a mít svačinu s čerstvým rohlíkem. Ta chuť se už nikdy nedá napodobit. A hluboce zmražené a rozmražené máslo to prostě není ono.

4
Před 8 dny
Ján Prečuch

To se netýká jen másla. Jenže možnost dostat se k takové potravině je velmi omezená a to jak místně, tak časově.

To je podobně jak s čerstvou zeleninou ze zahrady.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 13 dny

Už zase ty bláboly. Technologie NIZO na roztíratelnost másla nemá žádný vliv, ale zní to vědecky. Roztíratelnost másla ovlivňuje chemická skladba mléčného tuku , která je z největší části ovlivněna složením krmné dávky dojnic. Co za ty články platíte, že se vyplatí tímto ubohým způsobem opakovaně mystifikovat lidi.

4
Vejsada Antonín

Aha😉🤪❗

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt