Nezapomenu na ten pocit, dělal jsem elektrikáře v mlékárně MILEX ještě jako učeň praxe a nebyl problém si dojít k zmáselňovači a jenom si do kelímku vzít čerstvé máslo a podmáslí a mít svačinu s čerstvým rohlíkem. Ta chuť se už nikdy nedá napodobit. A hluboce zmražené a rozmražené máslo to prostě není ono.
To se netýká jen másla. Jenže možnost dostat se k takové potravině je velmi omezená a to jak místně, tak časově.
To je podobně jak s čerstvou zeleninou ze zahrady.
Už zase ty bláboly. Technologie NIZO na roztíratelnost másla nemá žádný vliv, ale zní to vědecky. Roztíratelnost másla ovlivňuje chemická skladba mléčného tuku , která je z největší části ovlivněna složením krmné dávky dojnic. Co za ty články platíte, že se vyplatí tímto ubohým způsobem opakovaně mystifikovat lidi.
Aha😉🤪❗