Pořád je lidé v kvantech hází do Vltavy (i jinam) labutím a kachnám, protože nakupují víc, než potřebují. Přičemž, mimo téma, těm tím vyloženě škodí. Tak je jejich cena asi nízká, když si mohou dovolit jimi plýtvat.
přesně, mě nezbydou rohlíky ani na žemlovku a nádivku 🙂 ale je to dost tím, že máme rádi spíše dobrý chleba než bílej tukovej hnus.
Ha ha - tak koukat na slevy. To psal zase někdo z města, kdo má 3 prodejny za rohem a čtvrtou na náměstí. Ovšem máte-li nejbližší obchod 3 km daleko v sousední vsi, tak uděláte nákup cestou z práce v poklusu k nádraží a sáhnete po tom, co zrovna mají, jinak ujede vlak. Jaképak vybírání. A nakoupíte jen tolik, kolik unesete.
...cena pečiva se u nás za 1 kg pohybovala pod hranicí 1 eura... To bych vědět kterého... Rohlík 43 g při ceně 1,90 Kč/kus tj. 44 Kč/kg... chleba Šumava 0,5 kg při ceně 15,90 Kč/ks tj. 32 Kč/kg... nic levnějšího neznám...
Já je prostě stihnu nenápadně sníst v zákoutí regálů našeho Hýpermárketu
...a co mám v žaludku už prostě neplatím a tím ušetřím.
Dobre robíš....
Tak u nás V marketech rohlík cca 1,80,- ALE ten EURO rohlík.
Raději zajdu do pekárny za rohem a tam za něho dám klidně 5 Kč,- ale za ROHLÍK
....co tady melete o nejnissi cene v evrope,taky mame ctvrtinovy platy proti evrope
Běžte do prahy na anděl , tam je trafika kde stojí rohlík 21 korun obyčejnej rohlík z Kauflandu za 1,50 🤣🤣