1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pořád je lidé v kvantech hází do Vltavy (i jinam) labutím a kachnám, protože nakupují víc, než potřebují. Přičemž, mimo téma, těm tím vyloženě škodí. Tak je jejich cena asi nízká, když si mohou dovolit jimi plýtvat.

6
Před 3 roky
Hana Stojanová

přesně, mě nezbydou rohlíky ani na žemlovku a nádivku 🙂 ale je to dost tím, že máme rádi spíše dobrý chleba než bílej tukovej hnus.

7
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 3 roky

Ha ha - tak koukat na slevy. To psal zase někdo z města, kdo má 3 prodejny za rohem a čtvrtou na náměstí. Ovšem máte-li nejbližší obchod 3 km daleko v sousední vsi, tak uděláte nákup cestou z práce v poklusu k nádraží a sáhnete po tom, co zrovna mají, jinak ujede vlak. Jaképak vybírání. A nakoupíte jen tolik, kolik unesete.

2
Před 3 roky

...cena pečiva se u nás za 1 kg pohybovala pod hranicí 1 eura... To bych vědět kterého... Rohlík 43 g při ceně 1,90 Kč/kus tj. 44 Kč/kg... chleba Šumava 0,5 kg při ceně 15,90 Kč/ks tj. 32 Kč/kg... nic levnějšího neznám...

4
Před 3 roky

Já je prostě stihnu nenápadně sníst v zákoutí regálů našeho Hýpermárketu

...a co mám v žaludku už prostě neplatím a tím ušetřím.

16
Před 3 roky
Karel Martinec

Dobre robíš....

2
Před 3 roky

Tak u nás V marketech rohlík cca 1,80,- ALE ten EURO rohlík.

Raději zajdu do pekárny za rohem a tam za něho dám klidně 5 Kč,- ale za ROHLÍK

3
Před 3 roky

....co tady melete o nejnissi cene v evrope,taky mame ctvrtinovy platy proti evrope

13
Před 3 roky

Běžte do prahy na anděl , tam je trafika kde stojí rohlík 21 korun obyčejnej rohlík z Kauflandu za 1,50 🤣🤣

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt