1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Již teď si připlácíme za všechno a toho piva již se také tolik nevypije. Místo připlácení se mnozí budou muset spíše uskromnit. Tržby půjdou dolů. Návštěvy restaurace možná na meníčka pokud to také nezdraží jinak pouze občas při zvlášní příležitosti. Turisté v nedohlednu.

36
Před 3 roky

Kdo na to bude mít,ať ide na dvě,tři. Ale kdo bude remcat hodinu v hospodě u jednoho piva nebudou ho mít hospodští rádi. Už to není jak za komoušů. To chlapi pili pivo panečku,už se to ale nevrátí. A v hospodě to nemá budoucnost. U nás to stojí za starou bačkoru.Přesedlal jsem taky na láhváče. Tak zdar.

17
Před 3 roky
Šabis

No, celej život sem chodil na točený, teť mě chutnaj i ty lahváče, prostě sem tak poklesl...

Před 3 roky

Vzpomínám na časy kdy se říkávalo že když se zdraží pivo padne vláda. Myslíte si přátelé pivního moku že zázraky se dějí?

19
Před 3 roky

Dám o pivo méně a minimální spropitné a bude to srovnané. Na pivo chodím také kvůli pokecu s kamarády, kdo chce pít lahváče s manželkou tak je to jeho věc, paní bude ráda že má pašíka doma !

18
Před 3 roky
Oto Špicner

Přesně tak ono chodit jen do práce a pak sedět doma a stále dokola taky není správné. Chodím jednou měsíčně na pár piv 3-4ks. Takže mi to vážně moc netrápí

9
Před 3 roky

všechno začíná u PRA zdroje který tvrdí že pivo v lahvi (sklo, etiketa, vršek, alobal na vršek, basa a proces oplachu a plnění 100ks. vyjde levnějí neš oplach a naplnění jednoho KEG sudu). a strategie aby nahnali lidi do hospody tak zdrahnou sudové pivo jim moc nevychází

5
Před 3 roky

Kolik stojí půlitr piva,tolik stojí litr benzínu.Brzo se to srovná litr jako litr!!!!A to se nám asi už nebude líbit,že!!!!!!

14
Před 3 roky
Jaroslav Musílek

V podstatě se to určitě nikomu nelíbí už nyní ale co s tím naděláme.

5
Před 3 roky

Jsem zvědavý,jestli bude něco,za co si nepřiplatíme....

40
Před 3 roky
Jan Mareš

Můžu vás ujistit, že nebude

35
Před 3 roky

Jenom blaaaaaaaaaaazen chodi do krčmi

25
Před 3 roky
Kaly

Tak kdybych zašel do lepší restaurace tak určitě taky najdu dražší. V létě jsem byl v Budějovicích na pobytu a na náměstí byla za 58kč tuším. Ale tady u nás 45kč restaurace a na hřišti 38kč..😉

Před 3 roky

Alespoň z nás bude národ abstinentů a ne pivních alkoholiků.

3
Před 3 roky

ať žije demokracie

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt