Odpad třídím od samého začátku. Ale zálohovane lahve nechci. 1.budou zdržovat. Do obchodu jdu cestou z práce, abych potom už nemusela. Takto budu muset domu pro lahve a pak teprve jít nakoupit. Takže zdržení. 2pamatuji, hák bylo těžké tahat nápoje ve skle. A to se vrátí. Takže zátěž pro ženy. Ne každý má auto
Tak si nekupujte zálohované.Ja jsem pro,zakazali brčka,tácky,ale stále vyrábí plastové lahve,které jsou horší jak brčko Takže jsem pro
Co dali Kofolu do petek tak ji nekupuji.... Nechutná mi!! Ale pet lahve na zálohu =no konecne👌V Německu to funguje už dávno a zvládají to obchody tak proč ne i tady?? Nechcete je nosit zpět tak je postavte k popelnici a uvidíte jaká o ně bude rvačka.... Uděláte dobrý skutek a bezdomovci si přilepší👌😂
Dříve se dalo za pár láhví i nakoupit. Dnes za deset lahví nekoupíte nic.
Kofolu si tedy škrtám. Když jí miluješ, není co řešit. Ale než chodit tam a zpátky s láhvemi, tak to raději rozvod.
To je mi zodpovědnost na úrovni dobytka
tak kdo nema odvoz ci je mene zdatny tak pro nej kofola prestava byt zajimava misto 2 ci 3 bude rad kdyz unese 1 ve skle a to jeste hrozi rozbitim to uz fakt bude lepsi podavat starsim detem nealko pivo v plechu
Kofolu z petky nepiju, je to hnus, jen tocenou takze si je klidne zalohujte
Jsem pro. Konečně ji přestanu kupovat a hlavně pít.
já ji už nekupuji .. od doby ubrání cukru a zředění to už není dobré.
Nekoupím jednoduché.
Správná cesta