1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Odpad třídím od samého začátku. Ale zálohovane lahve nechci. 1.budou zdržovat. Do obchodu jdu cestou z práce, abych potom už nemusela. Takto budu muset domu pro lahve a pak teprve jít nakoupit. Takže zdržení. 2pamatuji, hák bylo těžké tahat nápoje ve skle. A to se vrátí. Takže zátěž pro ženy. Ne každý má auto

12
Před 3 roky
Renata Amadi

Tak si nekupujte zálohované.Ja jsem pro,zakazali brčka,tácky,ale stále vyrábí plastové lahve,které jsou horší jak brčko Takže jsem pro

4
Před 3 roky

Co dali Kofolu do petek tak ji nekupuji.... Nechutná mi!! Ale pet lahve na zálohu =no konecne👌V Německu to funguje už dávno a zvládají to obchody tak proč ne i tady?? Nechcete je nosit zpět tak je postavte k popelnici a uvidíte jaká o ně bude rvačka.... Uděláte dobrý skutek a bezdomovci si přilepší👌😂

11
Před 3 roky
Silva Staňková

Dříve se dalo za pár láhví i nakoupit. Dnes za deset lahví nekoupíte nic.

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Kofolu si tedy škrtám. Když jí miluješ, není co řešit. Ale než chodit tam a zpátky s láhvemi, tak to raději rozvod.

16
Před 3 roky
Josef Cvancara

To je mi zodpovědnost na úrovni dobytka

12
Zobrazit další reakci

tak kdo nema odvoz ci je mene zdatny tak pro nej kofola prestava byt zajimava misto 2 ci 3 bude rad kdyz unese 1 ve skle a to jeste hrozi rozbitim to uz fakt bude lepsi podavat starsim detem nealko pivo v plechu

1
Před 3 roky

Kofolu z petky nepiju, je to hnus, jen tocenou takze si je klidne zalohujte

3
Před 3 roky

Jsem pro. Konečně ji přestanu kupovat a hlavně pít.

6
Před 3 roky
Karel Furiš

já ji už nekupuji .. od doby ubrání cukru a zředění to už není dobré.

7
Před 3 roky

Nekoupím jednoduché.

20
Před 3 roky

Správná cesta

14
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt