Jediný způsob jak udržet pečivo čerstvé je ve wrapáčku vyráběného u nás.
Nic lepšího, než plastový sáček neexistuje. Pečivo oschne a ztvrdne i v utěrce, o chlebovkách nemá ani cenu mluvit. Pořídili jsme si dokonce vychvalované speciální pytlíky na pečivo Wrap Up. Jeden stojí 490,-Kč a slibuje perfektní uložení pečiva. Byly to zbytečně vyhozené peníze.
Máte pravdu. Pečivo máme uložené v dřevěné chlebovce, ale zabalené v plastových sáčcích. V čemkoliv jiném ztvrdne.
Mám odzkoušeno, koupím rohlíky, a dávám do mrazáku po třech kusech. Ne víc. Vydrží tam i 14 dní, vyndám z mrazáku, nerozbaluji a nechám na stole. Za dvě hodiny, jako kdyby jste je donesli z obchodu. Podmínka je nechat v sáčku, jinak oschnou, a nejsou k jídlu. 🤔
Reklama na chlebníky ?
Nejlepší způsob je zmrazení v kvalitním silnějším mikro sáčku.
Léta ověřená praxe i u sladkého pečiva.
Kdo jednou zkusí, už pečivo jinak neukládá.
Článek je nesmysl, když dám pečivo kamkoliv jinam než do mikrotenového sáčku, tak časem oschne a ztvrdne.
A to velmi rychle.
Plastové sáčky rozhodně nevyhazujte, mají spoustu využití.