1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 16 dny

Jediný způsob jak udržet pečivo čerstvé je ve wrapáčku vyráběného u nás.

Před 26 dny

Nic lepšího, než plastový sáček neexistuje. Pečivo oschne a ztvrdne i v utěrce, o chlebovkách nemá ani cenu mluvit. Pořídili jsme si dokonce vychvalované speciální pytlíky na pečivo Wrap Up. Jeden stojí 490,-Kč a slibuje perfektní uložení pečiva. Byly to zbytečně vyhozené peníze.

4
Před 25 dny
Josef Folta

Máte pravdu. Pečivo máme uložené v dřevěné chlebovce, ale zabalené v plastových sáčcích. V čemkoliv jiném ztvrdne.

2
Před 28 dny

Mám odzkoušeno, koupím rohlíky, a dávám do mrazáku po třech kusech. Ne víc. Vydrží tam i 14 dní, vyndám z mrazáku, nerozbaluji a nechám na stole. Za dvě hodiny, jako kdyby jste je donesli z obchodu. Podmínka je nechat v sáčku, jinak oschnou, a nejsou k jídlu. 🤔

9
Před 27 dny

Reklama na chlebníky ?

Nejlepší způsob je zmrazení v kvalitním silnějším mikro sáčku.

Léta ověřená praxe i u sladkého pečiva.

Kdo jednou zkusí, už pečivo jinak neukládá.

5
Před 28 dny

Článek je nesmysl, když dám pečivo kamkoliv jinam než do mikrotenového sáčku, tak časem oschne a ztvrdne.

24
Před 27 dny
Richard Vágner

A to velmi rychle.

1
Před 28 dny

Plastové sáčky rozhodně nevyhazujte, mají spoustu využití.

16
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt