Zrovna včera jsem jel po Praze a viděl tento billboard Nenechte se opít....ještě jsem si říkal, že to je hustá reklama a přímé osočení konkurenta, protože pod obrázkem rohlíku je jasně schovaný Rohlik.cz....na itescu nakupuju už nejméně deset let, hned jak službu spustili a ceny mají opravdu nejlepší....Rohlik je teď o něco lacinější než býval, ale býval dost drahý, kdežto itesco mělo vždy supermarketové ceny a mnoho akcí...
Podle mne je Rohlík lepší, u Tesca mi vadí i to, že Vám nákup přiveze v přepravce a vše Vám z ní vyhází u vchodu-musíte si to sami do něčeho přendat-žádné tašky a nákup až k bytu, kde to Rohlík v pohodě nechá v tašce a podle přání i někde na vrátnici...
A zaměstnanci Rohlíku jsou mnohem milejší a ochotnější...🙂)
Nenakupuju v drahém Tescu, natož v ještě dražším rohlíku. Za druhé podporovat jejich otrokářské praktiky pro kurýry také nebudu. Rád si svůj nákup vyberu osobně v prodejně, na to čas mám a vždy mít budu, není to o nic větší zátěž, než klikat na mobilu nebo PC.
Celkem otrocina vydelat si u Rohliku takovych 50 tis. Kc/mesicne 😄
Co by za to dali otroci nekde v supermarketu Tesco, ze?
Tesco evidentně lže. Nakupoval jsem u nich více než jeden rok. Poté co rohlík začali jezdit i k nám jsem zkusil prakticky totožný nákup a byl jsem na tom cca o 10% lépe než u Tesca. Navíc sortiment rohlíku je o hodně širší. Tesco online protlačuje svoje značky a vůbec nemá v nabídce spousty položek, které dodává rohlík.
Já mám opačnou zkušenost. Několik let jsem střídala Rohlík a Košík, kde byly ceny zhruba stejné. Problém byl ale stále větší v dodávce a druhů pečiva. Tak jsem cca před 10 měsíci zkusila Tesco a hned v 1. objednávce se rozdíl cen objevil. Nyní před objednávkou napřed porovnávám ceny mé obvyklé objednávky u všech tří internetových dodavatelů a pak se rozhodnu u koho objednám a stále více vítězí Tesco
Dost se divim, ze jim to vyslo levnejsi o tak malo. Ceny na Rohlik.cz maji s cenami v supermarketu pramalo spolecneho. Sluzba je to fajn a vyber dobry, ale je to proste za premium priplatek. At si Rohlik nehraje na to, ze neni a bude to ok...
Ja mam s itesco.cz dobre zkusenosti, ceny jsou tam rozhodne slusne, ale i tak si radsi zajedu osobne nakoupit a vybrat to, co potrebuji.
Rohlik je super, ale fyzicky v obchodech nakoupite levneji - protoze maji akce. To je fakt. Otazkou je, jestli tyto ceny nabizi i online.
Ja vsak preferuji pohodli a kvalitu, coz Rohlik plne nabizi. Tudiz nepotrebuji kvantitu, na ktere usetrim zase ja.
Rohlík a Košík doporučuji. Řadu let v obou internetových obchodech nakupuji a jsem velmi spokojená. Chce to jen porovnat cenu na Rohlíku s cenou na Košíku a vybrat si tu výhodnější.
Rohlík má velkou výhodu, rozváží totiž zboží i do vesnic a malých vesniček. Košík rozváží jen hodně omezeně.
Já bych supermarkety klidně zrušila. Máme dost českých menších obchodů.
Třeba u nás ve velkém městě. Globus, Lídl, Kaufland, Billa, Albert, Tesco, Vietnamci. Samé "české" obchody s potravinami.
Tak asi takto. Pred lety kdyz tohle zacinalo. Uz nevim kdo byl prvni ale zacali jsme s iTesco nakupy. Obcas clovek proste nema silu a cas a pokud ma treba nemocne deti doma tak online nakup je casto jedinna vec, co mu zbyva. Tesco melo od zacatku problemy s dodacimi lhutami. Cas byl treba az za dva dny ale clovek ten nakup potreboval treba nejpozdeji den dalsi. Pokud neco nemeli, nikdo se na nic neptal a budto to neprivezli nebo privezli nahradu ktera kdyz clovek pece nebo ma nejakou dietu zdravotni, tak tezko prijme. Takze se pak musi vydat na nakup sam. Coz je naprd, kdyz na to spoleha. Za covidu uz terminy absolutne nedavali a potraviny pres online nakup nebyly casto v akci jako na kamenne prodejne. Sortiment take omezeny. Tak jsme zkusili kosik, kde jsme narazili na tragicke chovani kuryru. Nakonec jsme zkusili rohlik. Terminy drzi, nahrady nevozi, jedinne co se nam stalo ze byl treba praskly velky jogurt. Ale reklamace tam neni problem. Co se tyce potravin tak ta jejich sunka nebo mlete z farmy je super. Ale samozrejme je Rohlik nakup drazsi nez kdyz pojedu do Tesca, kde bude 30% zbozi v akci. Vyuzivame online nakup jako nouzovku treba 2-3x tydne a jednou za tyden az dva jedu na vetsi nakup do Tesca. Tesco online nakup uz ani zkouset nebudeme, tato kombinace nam vyhovuje. Kdo ma deti tak vi, ze nekdy je to tezke odhadnout a nakup co vypada ze vydrzi 4 dny, je za dva sezrany. Kazde ma sve vyhody. Nicmene iTesco svou sanci uz prospalo. Meli makat a snazit se od zacatku a treba podivat se ke konkurenci, ze to jde delat mnohem lepe. Na osobni nakup ale Tesco preferuji.
Treba u Rohliku se mi libi reklamace. Bez kecu, bez zadneho domlouvani - zadat do systemu, nic nevysvetlujete a mate hned kredity.
Nezneuzivam to, ale uzivam se te pohody, kdyz mi neco nesedi (cca 1x za 5 nakupu). Kdyz si uvedomim, jakej trapas je treba reklamovat fyzicky ne uplne dobre vypadajici rajcata napr. v Tescu? Tak tam clovek radsi ani nepujde 😄
Na Rohlík nedám dopustit. Všechno pěkně v taškách až do bytu, v době, kdy si to přeju, když nestíhají, dají vědět a omluví se, reklamace bez problémů, jen na dobré slovo. Že jsou ceny vyšší než v Tesco? Nevím, neporovnával jsem, ale s Rohlíkem mám zkušenosti už přes půl roku a žádné výrazné zdražení jsem nezaznamenal..
Tak tohle se Tescu fakt nepovedlo, dát do srovnání eidam, který mají zrovna v akci a ještě ho tam dát kilo, aby si na tom nahonili rovnou 100Kč... Kdo si kupuje kilo eidamu? :-D
Jeste kdyz si v rozvozu muzete delat nakup treba co kazde 3 dny 😄
Zkusil jsem opakovaně nákup v Rohlíku i iTescu. nyní už nakupuji jen na Rohlíku. Služby se nedají srovnat. V i -Tescu horší kvalita zboží, reklamace problematické, ceny se střídají ale není velký rozdíl.
Rohlík funguje skoro dokonale, včetně reklamací. (stačí napsat mailem) , že bylo prasklé vejce a je mi odečteno bez řečí z příštího nákupu. Ve výběru zboží a kvalitě se nedají tyto obchody srovnat. K poznámce některých přispěvatelů, že je někdo líný, aby zašel do obchodu, kde je levněji mám jednoduchou odpověď. Pokud jste fanda chození do obchodu, tak tam choďte. Ale já raději tento čas strávím na kole , v lese apod.
Ja zadavam u Rohliku reklamaci primo do systemu a automaticky mam penize hned v kreditech. Nezneuzivam, ale vyuzviam pohodlnosti (cca 1x za 5 nakupu). Ale mozna je to jen u Premium, ktere se mi za pouhe 200 sakra vyplati.
Navic se smeju, kdyz maji obcas zpozdeni (30 min.) a daji me za to treba 150 Kc kreditu, protoze jsem Premium, coz bych po nich vubec ani nevyzadoval, ale vazim si toho.
Mam navic 4x expres (do 90 min.) + 4x pod 500 Kc zdarma + vsechny ostatni dovozy zdarma. Ono kdyz clovek umi, tak i Rohlik muze byt sakra vyhodny.
Jen nesmi clovek srovnavat cenu 1kg eidamu, ktery si stejne objednavat nebudete najednou, kdyz si muzete objednavat napr. co kazde 3 dny.