Solární plašič je super.Až do té doby než udělá ten krtinec těsně vedle toho super plašiče.Tudíž je taky k ničemu
Naprosto stejná zkušenost a stejně k ničemu vyhozené peníze.
Motorova pila nebo jiny "smrdici" dvoutaktni motor. Hadice z vyfuku do krticaku, az jsou z ostatnich sopky. Uz zadny krtek. Vyzkouseno, funguje.
všechny způsoby, které jsou stále popisované jako úspěšné nestojí za nic včetně elektronických způsobů. Já jsem použil benzinový VYŽINAČ u něhož na výfuk přimontuji hadici a po nastartování motoru pak konec hadice strčím do čerstvých krtinců a když přidám plynu tak uvidím odkud vychází kouř ze země. To provedu pak několiktrát každý další den, kdy se ještě budou dělat nové krtince. Po několika takovýchto použití už mám zahradu bez krtinců a doufám, že bude klid, nebot krtci se odstěhovali jinde.. Je to stoprocentní metoda, kterou jsem viděl na you tube u ruského kutila.
Na vašeho krtka
políčila smrtka,
ten se jí však vysmál,
na plašič se vys rál. 😁😛
Pane Pokorný, vedle rad naprosto k ničemu, mě dosti zaráží i vaše gramatická vybavenost. Děláte ostudu jak dané redakci,
tak i českému jazyku.
Pokud máte doma psi? Pes bez psa, jako pan bez pána. Tedy pány,psy. Milý pisálku,co píšeš o ničem.
Kupte si automatickou sekačku trávníku a garantuji Všem " odchod" krtků k sousedům.
je to fajn - pokud máte na zahradě psi??? a kočky