Tesco je pro mě řetězec,na kterém jsem vyrůstal a i pro něj pracoval.Jinde nechodím,je to srdcovka víc než 20 let.Lidlu jsem nikdy nepřišel na chuť a teď na mě působí jako rozmazlené malé děcko,ano chápu je to konkurence,ovšem ohánět se modrou a žlutou jako by měli ty barvy patentované,je při nejmenším směšné.Nepřinutí mě chodit do Lidlu ani trapný Mahdal v reklamě,který jak idiot opakuje 2x ceny
Jooo...kdyby jenom 2x 😄
Snad jim to soud smete ze stolu. Lidl je zrovna ten nejcistci retezec, ktery by mel nekoho zalovat. To jejich matouci umistivani cen je podle me umyslne. Ke zbozi umistuji ceny, ktere ale patri ke zbozi v horni polici. Do letaku daji akci na svijansky maz. Po zaplaceni zjistite, ze cena jednoho piva je o 7 korun vyssi a pokladni vam sdeli, ze nemate" retro "svijansky maz, ale bezny. Ten retro samozrejme nemaji. A dalsi a dalsi marketingove tahy.
Lídl byl zpočátku vzorný obchod s rozumnými cenami zejména mléčných výrobků a Penny připomínalo vetešnictví. Dnes jsou mnohé prodejny Penny nebo Albertu renovovány a všude mají vzorný pořádek zatím co Lídl připomíná vetešnictví, kde jsou regály plné různorodého zboží, které zbylo z jejich "akcí" a tak vedle sušenek najdete třeba aviváž. Jediným plusem je, že pokladny nezejí v Lídlu prázdnotou jako třeba v Albertu. To, že je třeba u kasy kontrolovat co Vám markují je ovšem smutný fakt.
Lidl je nejhorší obchod na světě kde sem kdy byl Tesco je lepší
modrá a žlutá je ochranná značka Lidlu ? Chudák Ukrajina, to ji jistě Lidl také zažaluje
Ukrajina je země, ne řetězec prodejen.
Tak co pak modrožlutá Ikea, ta by měla zažalovat všechny, včetně Urajiny?
Hned mě napadla spíš Ikea než Lidl...
Tak v prvé řadě... Lidl kapitola sama o sobě. ČOI již po několikaté našla sortiment salámů, kde oklamavají spotřebitele s obsahem masa, a plati pokuty. Bo se jim to vyplati asi. A ovce lidi tam neprestanou chodit. Sortiment vyberu zbozi, celkove, zeleniny ovoce, nedostatecny, baleny vetsinou. No kdyz tam jdu na nakup, nikdy spikojen nejsem. A Tesco vždy melo modrou, a zlutou levne ceny. Muj best obchod. V jinych kroutim hlavou nad cenou...
Se salámy nemá co ČOI do činění, ani s potravinami.
Divím se, co to tady rozebíráte. Jako by snad nebyla směrodatná osobní zkušenost a spokojenost. Reklamy nebo jejich dětinské spory o barvy je tak to poslední, co mě zajímá. Má zkušenost je taková, že před asi 10 lety jsem v tesku osobně viděl, jak dávají do misek shnilé ovoce a zeleninu dospod, navrch dobrou a plácli na to cedulku "sleva".Maso, sýry apod. po záruce dali jedno přes druhé do jedné části regálu a taky na to plácli "sleva". Však oni si to chudší prasátka koupí, že? Nechal jsem si zavolat manažera, strašně se omlouval, nedopatření a podobné žvásty, znáte to. Doma jsem pak napsal na vedení teska, odepsali,srdcervoucí omluvy, taky znáte. Za 3 nebo 4 dny jsem se byl podívat, mrkl jsem na dané misky znovu, zespoda, žádná změna, prošlé netrvanlivé zboží taky beze změny. Takže jsem podal podnět na ČOI, neodepsali, dál jsem se o to nestaral, a zařekl jsem se, že už nikdy do teska nevkročím. Daly by se zmínit další a další praktiky teska, namátkou třeba-určitě znáte-když něco stojí nějakou plnou cenu, plácnu 49kč a další den na to dají 69kč/ sleva na 59kč. Atd atd. I lídl má své mouchy, na zisky které mají to skoro v každé jejich prodejně vypadá tak trochu jako ve skladu, ale občas tam zajdu, mají věci, které jinde nejsou. Většinou chodím do alberta, taky má mouchy, všichni mají, ale nikdy jsem neviděl, že by se snažili prodal vadné zboží.
Kdysi se volalo po konkurenci,aby ceny klesly níže. Když konkurence je, tak se to točí na kombinaci barev. Notabene, dnes ukrajinských barev. Co když zažaluje ještě oba dva úplně někdo jiný kvůli této barevné kombinaci? Zaregistrovat si svůj vlastní exkrement dnes evidentně není žádný problém. A já abych se bál, jaký bude mít můj ranní výtvor tvar a barvu... Ale když si zaregistruji vlastnosti těchto spláchnutých záležitostí, tak mám vystaráno. U každé čističky, či žumpy mohu vyžadovat poplatky... Myslím, že svět je zvrácený. Trh tu deformují zejména spekulanti. Už nejen ve státě Dánskem je cosi prohnilého.
Nejskvělejší zpráva je, že všechny tyto řetězce (obchodníci s potravinami) mají díky zákazníkům dostatečně vyděláno na soudní náklady a právní zastoupení kvůli těmto nesmyslům .... Co si z toho vyvodit za informace pro nás ??
Dobré jméno Lidlu? Jak na to přišli? Lidl je stejná bída jako Tesco, spíše Tesco je na tom s dobrým jménem trochu lépe. Bohužel řetězce vynikající kvality - jako Delvita a Carrefour - z českého trhu odešly, což je fakt škoda.