Jsem pravidelným zákazníkem PENY a žádné takové krabice s ovocem a zeleninou jsem tam v životě neviděl. K tomuto chci jen podotknout, že pokud je ovoce čerstvé, je jeho cena neúnosně vysoko a po několika dnech se na těchto produktech nachází nálepka s 30% slevou. Viděl jsem tam ale i ovoce, které chytalo plíseň a přitom bylo nedozrálé. Většinou se jedná o zboží dovezené z jižní Evropy. Pokud nechcete, aby zůstávalo toto ovoce a zelenina v regálech, musíte přidat lidem na platech, nebo jít s cenou dolů. Nikdo vám nebude kupovat předražené zboží.
Při prodeji z cela nepoživatelných banánů, mandarinek porostlých plísní ve výšce mechu a dalšího zboží za plnou cenu a v první jakosti by mě docela zajímalo co za dobroty se nachází v dvaceti korunových bedýnkách. Fotek z vystaveného zboží v plné jakosti mám dostatek a bavím tím i ty co zásadně berou jen Bio. Po nahlášení u pokladny, či na informacích dělá toto zboží radost všem jelikož je vystaveno jako čerstvé. Jeden jediný nákup v marketu ve Vídni vám vyhodí z hlavy jakékoliv nákupy podobného typu a uvažování.
Prosím vás v kterém Lidlu jste tyto bedýnky viděli? Fungovalo to asi měsíc, a teď už nic.
Sem tam se poštěstí ale většinou jsou fuč.Tedy v Lidlu.V Penny jsem je ještě neviděla.
Tu kontrolu každé dvě hodiny bych chtěla vidět. Penny a Globus nabízejí ovoce a zeleninu která již očividně poživatelná není, za ceny původní.
Já jsem v Globusu nikdy neviděla ovoce nebo zeleninu vysloužilou.Za sebe bych nahlásila Billu,tam se vidí věci.Takovou krásnou plíseň hezky paprskovitě se držící stěn průhledné vaničky s meruňkami jsem jinde neviděla.Nebo šest balíčků malých rajčátek,každé s plesnivým kouskem.Asi je chtěli prodat než vyndají další.
Ovoce nesmí být nahnilé,což v tom to případě je.
Několikrát se mi povedlo ulovit v Lidlu a kromě závad typu povadlá nať tomu nic nebylo