1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Skvělý článek!

Chci Marimex vyzkoušet, protože mě zajímá, jestli mě opravdu nebude nic bolet 🙏😂😘🍀❤️🤣 a je jedno jakou. Snad to nežere moc energii a nepřesáhne údržba moc času to jsem moc nevyčetla, ale přestěhovat ji do domu na zimu by taky nebylo možné. Líbí se mi to solární příslušenství, škoda, že to nebylo v článku popsáno. No raději se nechám překvapit 🍀❤️🙂🤣😗😘

Před 2 roky
Jarmila Benadová

Dobrý den, aby byla odpověď zařazena do soutěže, musíte vložit komentář pod soutěžní příspěvek na Facebooku Kupi.cz, jak je uvedeno v článku. Pěkný den a držíme palce v soutěži. Tým Kupi.cz

1
Před 2 roky

Vířivá vana Simplespa. Děláme novou terasu a mám tam na ni místo. Plánuji si ji koupit, takto bych ji nemusela kupovat.

Před 2 roky
Martina Mičicová

Dobrý den, aby byla odpověď zařazena do soutěže, musíte vložit komentář pod soutěžní příspěvek na Facebooku Kupi.cz, jak je uvedeno v článku. Pěkný den a držíme palce v soutěži. Tým Kupi.cz

Před 2 roky

Tak už mám i místo v domě na zimu. Zjistila jsem solární vyhrev a dala bych ji na terasu. To bude paráda 👍

Před 2 roky
Jarmila Benadová

Vířivka SimpleSpa , velice by se mi hodila k romantickým večerům při svíčkách s přítelem.

Před 2 roky
Vladěna Nováková

Před 2 roky

Vířivá vana SimpleSpa, proč bych ji měla vyhrát já, protože by se mi splnilo přání 🥰

Před 2 roky
Monika Lhotská

Vířivka SimpleSpa , velice by se mi hodila k romantickým večerům při svíčkách s přítelem.

Před 2 roky

Vířivka SimpleSpa, proč? Protože miluji relaxaci ve vířivce ❤️😄

Před 2 roky
  • Marimex Spa
  • Chtěla bych ho vyzkoušet 👍

Před 2 roky
Iva Hrubá

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt