1600/1600Zbývá 1600 znaků

Všechny tyto velké obchody mám daleko. V okolí jsou asi čtyři malé obchůdky s potravinami, každý je v něčem výhodný, tak vím, kam jít a mám nakoupeno za pár minut. Já totiž hrozně nerada nakupuji, tak koukám co nejdřív vypadnout

5
Před 2 roky

Cenově přijatelný je Penny jsou tam základní potraviny včetně ovoce za dobré ceny velmi špatný je Globus velmi drahý tam se nedá kupovat celkem dobrý je i Lidl.

16
Před 2 roky
Jiří Horák

Globus není drahý. Bez akce je zboží všude stejné drahé, a Globus možná neumí stejně nízké akční ceny jako Kaufland, ale zase tam to akční zboží téměř vždy je a neodejdete s prázdnou 😀

10
Před 2 roky

Nakupuji zásadně z domova neboť jsem na vesnici a doprava do nejbližšího obchodu jen autem: Jako ZTP mám dopravu od e-shopů většinou zdarma, i to je třeba přičíst k ceně nákupu v obchodě. Mám možnost výběru od tří e-shopů, v klidu porovnat nabídky.

1
Před 2 roky

Týdenní nákup v Kauflandu, doplnění v Lidlu a když je akutní potřeba,tak vedle mého domu je COOP (velký výběr pečiva na snídani).

5
Před 2 roky

Tesco a Kaufland - u nás mají jako jediní ruční scanner. Nesnáším klasické pokladny a o to víc v Penny, kde nemám ani vyložený košík a už se to za kasou sype na zem.

3
Před 2 roky

COOP Ntvořice.Cenový masakr v tom špatném slova smyslu.Cibule 30,-Kč,brambory 22,-Kč za kilo atd.

4
Před 2 roky

Nakupuji nejraději v Penny . Rovněž mám rád prodejny NORMA .

3
Před 2 roky

coop je super.pak billa a lidl.

4
Před 2 roky

Nejraději v Kauflandu

9
Před 2 roky

Penny

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám