Všechny tyto velké obchody mám daleko. V okolí jsou asi čtyři malé obchůdky s potravinami, každý je v něčem výhodný, tak vím, kam jít a mám nakoupeno za pár minut. Já totiž hrozně nerada nakupuji, tak koukám co nejdřív vypadnout
Cenově přijatelný je Penny jsou tam základní potraviny včetně ovoce za dobré ceny velmi špatný je Globus velmi drahý tam se nedá kupovat celkem dobrý je i Lidl.
Globus není drahý. Bez akce je zboží všude stejné drahé, a Globus možná neumí stejně nízké akční ceny jako Kaufland, ale zase tam to akční zboží téměř vždy je a neodejdete s prázdnou 😀
Nakupuji zásadně z domova neboť jsem na vesnici a doprava do nejbližšího obchodu jen autem: Jako ZTP mám dopravu od e-shopů většinou zdarma, i to je třeba přičíst k ceně nákupu v obchodě. Mám možnost výběru od tří e-shopů, v klidu porovnat nabídky.
Týdenní nákup v Kauflandu, doplnění v Lidlu a když je akutní potřeba,tak vedle mého domu je COOP (velký výběr pečiva na snídani).
Tesco a Kaufland - u nás mají jako jediní ruční scanner. Nesnáším klasické pokladny a o to víc v Penny, kde nemám ani vyložený košík a už se to za kasou sype na zem.
COOP Ntvořice.Cenový masakr v tom špatném slova smyslu.Cibule 30,-Kč,brambory 22,-Kč za kilo atd.
Nakupuji nejraději v Penny . Rovněž mám rád prodejny NORMA .
coop je super.pak billa a lidl.
Nejraději v Kauflandu
Penny