1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jakýpak: se???... Jak kdo!

Apropo toto je klasický příklad šíření paniky, nesoucí znaky poplašné zprávy! :-(

7
Před 2 roky

Tak to je typický hoax, brambor je hodně, urodilo se jich víc než v minulých letech!

Ale doporučil bych nakoupit nějaká auta do zásoby, ty nebudou. Zejména dodávky. Zkuste sehnat třeba takový nový Fiat Ducato nebo Peugeot Boxer ! Ty prostě nejsou 🤷🏻 ?!?!

14
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Zrovna tyto dvě komodity, bych do zásoby v Česku nekupovala. Brambory jsou jakoby krmné, nechutné. A cibule téměř každá druhá nakopnitá, nebo uvnitř hnijící, což odpovídá tomu, že byla sklizena nezralá, moc brzy. Raději si vždycky teď koupím pět kusů maximálně a zdravou. Brambory to stejně.

1
Před 2 roky
Alena Bulvova

Oprava: nakopnutá

Před 2 roky

Já bych lidi nakoupil hodně hodně do zásoby ale co nejdřiv nebude vykoupí to Ukrajinci

7
Před 2 roky

Já tyto poplašné zprávy moc nesleduji, protože brambory a ostatní zeleninu si pěstuji sama. V letošním roce byla úroda tak vysoká, že s bramborami pokryji spotřebu nejen pro sebe, ale většinově i pro své děti.

7
Před 2 roky

A nebo to bude naopak, potřebují teď vydělat, tak šíří paniku, a potom to slevní, a pokud ne, tak zas budeme jezdit k sousedům přes hranice a oni si to s tou cenou rozmyslí.

3
Před 2 roky
Vladimír Dóczy

Lidi si nakoupí aby nemuseli skladovatat je to tet náročné ale polovinu toho vyhodí nebot jim to zhnije bez sklepů

2
Před 2 roky

Tak hlavně brambory z prodejen nejsou vhodné ke skladování, protože jsou prané. Naoko

vypadají hezky, ale jsou nevhodné, protože nevydrží. Lepší je nakoupit od zemědělce,

většinou kolem 10 Kč, vydrží až do jara.

2
Před 2 roky

Zatím dobírám své rané brambory vypěstované na zahradě.Ve sklepě mám zásoby brambor na zimu zakoupené přímo na statku,stejně jako 20 kilo cibule(mám i vlastní).Podporuji naše zemědělce.

4
Před 2 roky

Každý rok chodíme na samosběr brambor a letos těch brambor bylo zhruba 3x tolik co roky předtím.

10
Před 2 roky

Pamatuj, že šíření poplašných zpráv je trestné i když jen z důvodu pseudosenzace.

4
Před 2 roky
Petr Splechta

dnes je uz vse trestne.vsechno je poplasna zprava.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt