Jakýpak: se???... Jak kdo!
Apropo toto je klasický příklad šíření paniky, nesoucí znaky poplašné zprávy! :-(
Tak to je typický hoax, brambor je hodně, urodilo se jich víc než v minulých letech!
Ale doporučil bych nakoupit nějaká auta do zásoby, ty nebudou. Zejména dodávky. Zkuste sehnat třeba takový nový Fiat Ducato nebo Peugeot Boxer ! Ty prostě nejsou 🤷🏻 ?!?!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Zrovna tyto dvě komodity, bych do zásoby v Česku nekupovala. Brambory jsou jakoby krmné, nechutné. A cibule téměř každá druhá nakopnitá, nebo uvnitř hnijící, což odpovídá tomu, že byla sklizena nezralá, moc brzy. Raději si vždycky teď koupím pět kusů maximálně a zdravou. Brambory to stejně.
Oprava: nakopnutá
Já bych lidi nakoupil hodně hodně do zásoby ale co nejdřiv nebude vykoupí to Ukrajinci
Já tyto poplašné zprávy moc nesleduji, protože brambory a ostatní zeleninu si pěstuji sama. V letošním roce byla úroda tak vysoká, že s bramborami pokryji spotřebu nejen pro sebe, ale většinově i pro své děti.
A nebo to bude naopak, potřebují teď vydělat, tak šíří paniku, a potom to slevní, a pokud ne, tak zas budeme jezdit k sousedům přes hranice a oni si to s tou cenou rozmyslí.
Lidi si nakoupí aby nemuseli skladovatat je to tet náročné ale polovinu toho vyhodí nebot jim to zhnije bez sklepů
Tak hlavně brambory z prodejen nejsou vhodné ke skladování, protože jsou prané. Naoko
vypadají hezky, ale jsou nevhodné, protože nevydrží. Lepší je nakoupit od zemědělce,
většinou kolem 10 Kč, vydrží až do jara.
Zatím dobírám své rané brambory vypěstované na zahradě.Ve sklepě mám zásoby brambor na zimu zakoupené přímo na statku,stejně jako 20 kilo cibule(mám i vlastní).Podporuji naše zemědělce.
Každý rok chodíme na samosběr brambor a letos těch brambor bylo zhruba 3x tolik co roky předtím.
Pamatuj, že šíření poplašných zpráv je trestné i když jen z důvodu pseudosenzace.
dnes je uz vse trestne.vsechno je poplasna zprava.