1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Asi před měsícem mi manžel koupil v akci 2 sklenice 200 gramové instantní kávy sušené mrazem jedna asi za 65,- Kč, piji jednu kávu denně - jednu lžičku, předtím jsem kupovala 100 gramů za 50,- Kč před zdražením za 40,- Kč, tak mám zásoby kávy skoro na rok .-)

2
Daniela Průšová

Co tím chtěl básník říct? To se chvástáte?

8
Před 2 roky

No, tak holt, kdo na něj nebude mít, ten ho nebude pít. A co jako ? Každý může mít jen to, na co má, nikdo nemá na blahobyt právo ze zákona.

25
Před 2 roky
Hana Stojanová

Hrnek kafe považujete za přepych? To nebylo ani za minulého režimu s "nedostatkovým" zbožím.

30
Před 2 roky

Nejdražší prodejce potravin Albert si zaplatil na Kupi reklamu od D. Haluškové. To jek tak hloupé jako předvánoční akce, kde prodejce napíše sleva 50%, konečná cena 2500,- Kč a během roku stojí výrobek 2300,- Kč

12
Před 2 roky
Bořek Ullmann

V albertu nakupuji že by byli nejdražší to nevím ale že nenakopuji v Kauflandu to radši Albertu

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Cena se v EU se zvedla o 17%.... Čím to je, že v Čechách se cena kávy zvedla o 50 - 100% ? Zřejmě nenažranost obchodních řetězců....

19
Před 2 roky
Petr Hrubeš

Problém bude spíše ve vlastnících, a kopírování druhých. Jak se liší ceny majitele Koloniálu od ceny supermarketu ?

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Co to je za nesmysl? "..přičemž největší slevu nabízí prodejce Albert na produkt mletá káva Tchibo Exclusive, jehož cena klesla o 53 %.." Celou dobu vyhání cenu do nebetyčných výšin, (a to nejenou u kávy, ale v podstatě u všeho), aby to pak na týden s velkou pompou zlevnili? Jo, to se pak háže procenty.

36
Před 2 roky
Josef Cvancara

Přesně. Třeba s velkým úspěchem nabízí podřadné zahraniční máslo v akci za 45 korun. Údajně prý stálo 52 Kč. Ještě loni je nabízel za 20.

2
Před 2 roky

Ze zásady kávu piji doma mám ráda silnou kávu a turka nikde mi pořádnou neudělají

11
Před 2 roky

Z jednoho kilogramu kávy se uvaří cca 100 šálků. Pokud stál kilogram kávy 200Kč a pijete dvě kávy za den tak máte náklady na kávu 4 Kč. Při zdražení o 50% je to 6 kč. Za rok je rozdíl 730 Kč. Opravdu vás toto děsí? To že se internet hemží nesmyslnými články od pisálků kteří nic jiného neumí ještě neznamená, že máte přestat používat svůj mozek a nad těmi nesmysly se zamyslet.

18
Před 2 roky
Karel Preisler

doma mám automat na kávu, kam kupuji zrnkovou kávu. Kilo stojí mezi 14 až 16 euro, což je zhruba 400,- Denně vypiju tak 6 hrnečku, nekdy i víc, to znamená tak kolem 30 korun za den, ale přesto kafe pít nepřestanu 🙂

Před 2 roky

Včera v Polsku 1kg zrnkove kávy asi 200kc. Pokud ti naši podnikatele nedostanou rozum tak se bude nakupovat tam kde si zákazníků váží.

24
Před 2 roky

Tak hlavně, aby bylo na zbraně pro Ukrajinu. Káva je podružná. Cukr a mléko také. My se totiž k té Ukrajině cvalem blížíme.

3
Před 2 roky

to jsou bláboly

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt