To nedám to je tragédie 😄
V C&A jsem dřív nakupovala hodně. Trička pro manžela, pro mě svetry, kabáty, bundy, dokonce i džíny, které mi sedí, šály, čepice... Nějak to ale poslední dobou upadalo a nějak nevím, co bych si dnes vybrala... Když čtu, které obchody mají končit, jak budou vypadat různá obchodní centra, kde jiné obchody s oblečením nejsou? Kde budeme shoppinggovat, i když si tam většinou třeba nic nekoupíme, protože zjistíme, že máme doma lepší věci 🤷♀️😀😀...
Já nakupovala nejraději v Camaeie (nevím jak se píše). Tam jsem se oblékla celá. Když to zrušili, nemůžu si nikde vybrat....
Tam jsem kupovala hlavně trička. S dlouhým/krátkým rukávem, občas doplňky jako třeba šály... Škoda😢
No nevím, jestli to on-line nakupování je spasí. Přepravní služby jsou už na své maximální kapacitě a propustnost silnic a dálnic není také nafukovací a pokud bude nafta za 90,tak bude dopravné za chvíli dražší než samotné zboží. Možná, že ten, kdo vytrvá a zachová kamenné obchody bude za nedlouho ve výhodě.
Dřív se tam dalo koupit pěkné oblečení. Bohužel už jsem si tam dlouho nic nevybrala Hadry plné afrických vzorů, které nikomu nepadnou. Podivné střihy, podivný materiál a podivné barvy. Zpracování mizerné, nebude škoda když skončí. Možná si všichni uvědomí že to nebyl dobrý nápad šít v Asii.
Loni v zimě jsem si tam koupila zimní bundu, protože to bylo akutní 😄 No a od té doby do C&A už nevkročím a ani nevyužiji eshop.
Bunda hned po prvním větším sněhu celá nasáhla vodou za 20 minut než jsem stihla dojít do práce. Byla tak mokrá, i z vnitřní strany. Dříve jsem tam taky ráda nakupovala, spodní prádlo, džíny.. No tímto kaufem jsem tam skončila. Je vidět že i ta kvalita šla hodně dolů.
Dřív bylo v C&A docela dobře nakupování,nyní se tam dá koupi dětem,ale pro dospělé bída,veteš.Pokud pozaviraji obchody o kterých tu píší tak nevím,kde se budeme oblékat Už teď je to bída,hlavně pro ženy v letech
ORSAY byla skvělá
CA horší jak u Tamanu
Tak se budeme oblékat na tržnici, nebo v Pařížské!
ORSAY tady zůstal, má jen jiného majitele.
V OC Štěrboholy je stále otevřený, ale vypadá to, že doprodávají se slevou... Taky jsem u nich ale občas nakupovala...