1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

To nedám to je tragédie 😄

V C&A jsem dřív nakupovala hodně. Trička pro manžela, pro mě svetry, kabáty, bundy, dokonce i džíny, které mi sedí, šály, čepice... Nějak to ale poslední dobou upadalo a nějak nevím, co bych si dnes vybrala... Když čtu, které obchody mají končit, jak budou vypadat různá obchodní centra, kde jiné obchody s oblečením nejsou? Kde budeme shoppinggovat, i když si tam většinou třeba nic nekoupíme, protože zjistíme, že máme doma lepší věci 🤷‍♀️😀😀...

4
Před 2 roky

Já nakupovala nejraději v Camaeie (nevím jak se píše). Tam jsem se oblékla celá. Když to zrušili, nemůžu si nikde vybrat....

6
Petra Dulakova

Tam jsem kupovala hlavně trička. S dlouhým/krátkým rukávem, občas doplňky jako třeba šály... Škoda😢

2
Před 2 roky

No nevím, jestli to on-line nakupování je spasí. Přepravní služby jsou už na své maximální kapacitě a propustnost silnic a dálnic není také nafukovací a pokud bude nafta za 90,tak bude dopravné za chvíli dražší než samotné zboží. Možná, že ten, kdo vytrvá a zachová kamenné obchody bude za nedlouho ve výhodě.

2
Před 2 roky

Dřív se tam dalo koupit pěkné oblečení. Bohužel už jsem si tam dlouho nic nevybrala Hadry plné afrických vzorů, které nikomu nepadnou. Podivné střihy, podivný materiál a podivné barvy. Zpracování mizerné, nebude škoda když skončí. Možná si všichni uvědomí že to nebyl dobrý nápad šít v Asii.

4
Před 2 roky

Loni v zimě jsem si tam koupila zimní bundu, protože to bylo akutní 😄 No a od té doby do C&A už nevkročím a ani nevyužiji eshop.

Bunda hned po prvním větším sněhu celá nasáhla vodou za 20 minut než jsem stihla dojít do práce. Byla tak mokrá, i z vnitřní strany. Dříve jsem tam taky ráda nakupovala, spodní prádlo, džíny.. No tímto kaufem jsem tam skončila. Je vidět že i ta kvalita šla hodně dolů.

1
Před 2 roky

Dřív bylo v C&A docela dobře nakupování,nyní se tam dá koupi dětem,ale pro dospělé bída,veteš.Pokud pozaviraji obchody o kterých tu píší tak nevím,kde se budeme oblékat Už teď je to bída,hlavně pro ženy v letech

3
Před 2 roky

ORSAY byla skvělá

CA horší jak u Tamanu

3
Před 2 roky

Tak se budeme oblékat na tržnici, nebo v Pařížské!

1
Před 2 roky

ORSAY tady zůstal, má jen jiného majitele.

1
Daniela Langová

V OC Štěrboholy je stále otevřený, ale vypadá to, že doprodávají se slevou... Taky jsem u nich ale občas nakupovala...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt