1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Bože PROČ ? Zkuste někdy hodit starou minci do koly a už nikdy to nedáte do úst.

15
Před 2 roky
Radek Kořínek

Kdyz ji hodite do Tonicu dopadne to uplne stejne. Kdyz minci nebo hrebik hodite do jakehokoli kyseleho napoje (coz jsou temer vsechny), tak se zacne rozpoustet. A budte klidny, zaludecni stava je mnohem kyselejsi (pH <2)

1
Před 2 roky

Santu at si strci az za severni pol...

11
Před 2 roky

Nevíte někdo, jak to mají s legálností provozu tohoto kamionu? Kdysi bylo na YouTube video o rozdílech EU a USA kamionů, kde bylo popsáno, že v USA se do délky kamionu nezapočítává kabina + čumák, kdežto v EU je to měřené celé a tak v EU nejsou kamiony s dlouhým čumákem, protože by to zkracovalo délku návěsu. Pokud by tu jel USA kamion, tak by musel mít krátký návěs. Neberu v potaz, že v USA jsou široké silnice i nájezdy kde se dlouhý kamion pohodlně vydá a dále řidič nemá tak striktní povinné zastávky jak v EU a také tam i několik týdnů-měsíců musí řidič žít a mít tak místo k bydlení. Ovšem chápu, kde jsou neomezené peníze (coca-cola), tak se pravidla tak striktně dodržovat nemusí nebo coca-cola kamion jede na USA značkách?

Před 2 roky
Josef Dobrovolný

Je to jednoduché, mají to ošetřené právě kratším návěsem, aby to délkové omezení dodrželi. A jezdí na evropských SPZ. 😉

1
Před 2 roky

... ať táhne santa i s colou ...

19
Před 2 roky

Santa patří do USA, my máme Ježíška. Není třeba cpát dětem Coca-Colu a Santu... Takže děkujeme, vypadněte !

38
Před 2 roky
Petra Mederová

1) Santa neni puvodne americky pribeh, ale evropsky. Do ameriky prisel s pristehovalci z evropy a zdomacnel i zde

2) Tady se pouziva, protoze pro film a reklamu se hodi mnohem vic nez jezisek. Z kamionu asi tezko vystoupi kojenec v plenkach a bude rozdavat plechovky s pitim.

3) nikdo po vas nechce, abyste davala detem cokoliv.

6
Před 2 roky

Z těch komentářů je mi smutno. Tolik kostelem vymytých hlav 😂 Ježíšek, Ježíšek a jenom on.. nikdo jiný pro ně neexistuje. Mě by zajímalo jak reálně to miminko přineslo ty dárky nebo jak třeba ty dopisy s přáníčky čte 😂😂😂😂😂 Nicméně, mě je jedno zda je to Ježíšek nebo Santa ale ten Ježíšek je teda blbě vymyšlený 😂 Pro mě je to prostě kouzlo vánoc a rodiny. ☺️

4
Před 2 roky

Colu jsme měli rádi. Co místo cukru dávají fruktózu, tak pijeme konkurenci.

8
Před 2 roky
Roman Zouhar

pijte zero ,nula cukr

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Ať si Santu nechají doma....my tu máme Mikuláše.....

19
Před 2 roky
Miroslav Tomášek

zajímalo by mě, kdyby si to rozdal Santa s Mikulášem, kdo by vyhrál v oktagonu

1
Před 2 roky

Ať táhnou s tou cernou srackou do severoamericke rite

16
Před 2 roky
Jan Navratil

Ty bys radši sáně dědy Mráááza, co?

Před 2 roky

Ale, jo stromeček, cola a santa ...ježíšek pro nás by byl asi lepší. Jen se bojím, aby časem nezůstala jen ta cola

a místo kamionu nebyl létající koberec!

2
Před 2 roky
Martin Šlapal

A kočírovat ho bude rodilý Němec Abdul Ibn Rádži...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt