Bože PROČ ? Zkuste někdy hodit starou minci do koly a už nikdy to nedáte do úst.
Kdyz ji hodite do Tonicu dopadne to uplne stejne. Kdyz minci nebo hrebik hodite do jakehokoli kyseleho napoje (coz jsou temer vsechny), tak se zacne rozpoustet. A budte klidny, zaludecni stava je mnohem kyselejsi (pH <2)
Santu at si strci az za severni pol...
Nevíte někdo, jak to mají s legálností provozu tohoto kamionu? Kdysi bylo na YouTube video o rozdílech EU a USA kamionů, kde bylo popsáno, že v USA se do délky kamionu nezapočítává kabina + čumák, kdežto v EU je to měřené celé a tak v EU nejsou kamiony s dlouhým čumákem, protože by to zkracovalo délku návěsu. Pokud by tu jel USA kamion, tak by musel mít krátký návěs. Neberu v potaz, že v USA jsou široké silnice i nájezdy kde se dlouhý kamion pohodlně vydá a dále řidič nemá tak striktní povinné zastávky jak v EU a také tam i několik týdnů-měsíců musí řidič žít a mít tak místo k bydlení. Ovšem chápu, kde jsou neomezené peníze (coca-cola), tak se pravidla tak striktně dodržovat nemusí nebo coca-cola kamion jede na USA značkách?
Je to jednoduché, mají to ošetřené právě kratším návěsem, aby to délkové omezení dodrželi. A jezdí na evropských SPZ. 😉
... ať táhne santa i s colou ...
Santa patří do USA, my máme Ježíška. Není třeba cpát dětem Coca-Colu a Santu... Takže děkujeme, vypadněte !
1) Santa neni puvodne americky pribeh, ale evropsky. Do ameriky prisel s pristehovalci z evropy a zdomacnel i zde
2) Tady se pouziva, protoze pro film a reklamu se hodi mnohem vic nez jezisek. Z kamionu asi tezko vystoupi kojenec v plenkach a bude rozdavat plechovky s pitim.
3) nikdo po vas nechce, abyste davala detem cokoliv.
Z těch komentářů je mi smutno. Tolik kostelem vymytých hlav 😂 Ježíšek, Ježíšek a jenom on.. nikdo jiný pro ně neexistuje. Mě by zajímalo jak reálně to miminko přineslo ty dárky nebo jak třeba ty dopisy s přáníčky čte 😂😂😂😂😂 Nicméně, mě je jedno zda je to Ježíšek nebo Santa ale ten Ježíšek je teda blbě vymyšlený 😂 Pro mě je to prostě kouzlo vánoc a rodiny. ☺️
Colu jsme měli rádi. Co místo cukru dávají fruktózu, tak pijeme konkurenci.
pijte zero ,nula cukr
Ať si Santu nechají doma....my tu máme Mikuláše.....
zajímalo by mě, kdyby si to rozdal Santa s Mikulášem, kdo by vyhrál v oktagonu
Ať táhnou s tou cernou srackou do severoamericke rite
Ty bys radši sáně dědy Mráááza, co?
Ale, jo stromeček, cola a santa ...ježíšek pro nás by byl asi lepší. Jen se bojím, aby časem nezůstala jen ta cola
a místo kamionu nebyl létající koberec!
A kočírovat ho bude rodilý Němec Abdul Ibn Rádži...