1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Já bych zakázal Lidl. 😄 Lidle ,Lidle vezmem na tě vidle.. 😄 😄

15
Před 2 roky

Tak snad farmářské trhy? Nekupuju kapry v krámě, před kterým stojí kádě s rybami, nechám si kapra zabít, i když to umím sama, ale nechci, aby se mi mrskal v tašce. Jeho utrpení to, že ho zabijou jindy, nezabráním, ale takhle mám jistotu, že nebyl leklý.

13
Před 2 roky
Vera Dibliková

I můj důvod,Odborně zbavený života - transport domů - a do hodiny již sám porcuji,stahuji,vybírám vnitřnosti (na jeho památku a na zdar své činnosti pár loků z lahve Ferneta )a těším se na skvělou polévku,na skvělé řízky se salátem.Člověk si slibuje,že častěji během roku - ale pak spousta důvodů proč ne.Tak aspoň na Vánoce.Z Lidlu dříve balená tmavá treska super- až jednou - prostě nebyla akorát.A na Vánoce nebudu riskovat.

4
Před 2 roky

Připadá mi to jako reklama na zboží v Lidlu. Když se převážejí kuřata ke pracování jsou natlačena v klecích tak jako nějak se převážejí i prasat, krávy na porážku . Tam jsou dosti často jen omráčena proudem a vlastně se začínají zpracovávat napůl živá. Vysoká se stříli, mnohdy se tak úplně myslivci netrefí. A tak bych mohla pokračovat a vyjmenovávat ostatní zvířata kterých maso je součástí našeho jídelníčku. Co na to, Lídle? Máš vysvětlení?

6
Před 4 měsíci
Pilarova Majka

Drahá Majko.Plně s tebou souhlasím.Oni si to radši nechají zpracovat někde,kde na to není tak vidět,protože co oči nevidí,srdce nebolí ale hlavně když jim z toho něco hodně kápne na ván.prémiích.Ti prodejci platili jen malý nájem,plus trochu proudu a kapku vody,jinak tržba byla jejich.Ale skusil si to někdo z těch hotentotů tam stát celý den a máchat se ve studené vodě,ne.Ale proč odpovídám.Dnes,4,12,Lidl tesco i kauf v telce uvedli v reklamě vekolepé zahájení prodeje zábavného pyra.A tady už ti samí KRAVATÁČTÍ EKOTERORISTI,kteří ta vehementně hájí zájmy kaprů se ptám.Proc s takovou urputností nehájí zájmy našich miláčků jako jsou pejsci,kočky a nebo třeba papoušci aj.Nebo nás,majitelů.Nám to přece taky vadí?Nebo néééé.My a naši mazlíci jsme méněcenější než kapr?Kdo v tom případě k nim chodí nakupovat.Že by ten chudáček kapříček?V tom případě se divím.že ještě nemají prodejny pro kapry.Jinak s pozdravem a přáním hezkých vánoc s nebo bez kapra vám přeji štěstí a zdraví.I v Novém roce.S pozdravem Tonda.

Před 2 roky

Jejich problém.. půjdu jinam.

5
Před 2 roky

A jak asi vznikly ty balíčky s kapřím masem, které LIDL prodává?! To snad přemluvili ty kapry aby se sami zabili, vykuchali, naporcovali atd. ..

25

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Při koupi živého kapra, je jistota že nekupujete nějakého chcíplého leklého, jak v chalupářích potřebuji kapra do života. Když už třeba porcovaného tak určitě ne baleného, ale tam kde mají ryby jako kdysi v rybárnách na ledě položené pěkné kousky. Jinak někteří si vážně myslí že když si koupí balené filety že ta ryba nemusela být zabita a stejně jako alternativy kuřecí a vepřové. Jestli někdo má problém ať si osmaží sojové plátky a narve si tam párátka a neotravuje ostatní.

3
Před 2 roky

Jde jim jen o to aby to lidi kupovali za víc přímo u nich, takže jde zase o tržby 😂

5
Před 2 roky

Jednou jsem si koupil filetovanýho kapra,to byl humus.Zabalí tam i padlé.

3
Před 1 rokem

Než si koupit ten krvavý hnus v igelitu, radši si dám krkovičku.

Před 2 roky

Trapné,zase o důvod víc,že nechodím do Lídlu.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt