Já bych zakázal Lidl. 😄 Lidle ,Lidle vezmem na tě vidle.. 😄 😄
Tak snad farmářské trhy? Nekupuju kapry v krámě, před kterým stojí kádě s rybami, nechám si kapra zabít, i když to umím sama, ale nechci, aby se mi mrskal v tašce. Jeho utrpení to, že ho zabijou jindy, nezabráním, ale takhle mám jistotu, že nebyl leklý.
I můj důvod,Odborně zbavený života - transport domů - a do hodiny již sám porcuji,stahuji,vybírám vnitřnosti (na jeho památku a na zdar své činnosti pár loků z lahve Ferneta )a těším se na skvělou polévku,na skvělé řízky se salátem.Člověk si slibuje,že častěji během roku - ale pak spousta důvodů proč ne.Tak aspoň na Vánoce.Z Lidlu dříve balená tmavá treska super- až jednou - prostě nebyla akorát.A na Vánoce nebudu riskovat.
Připadá mi to jako reklama na zboží v Lidlu. Když se převážejí kuřata ke pracování jsou natlačena v klecích tak jako nějak se převážejí i prasat, krávy na porážku . Tam jsou dosti často jen omráčena proudem a vlastně se začínají zpracovávat napůl živá. Vysoká se stříli, mnohdy se tak úplně myslivci netrefí. A tak bych mohla pokračovat a vyjmenovávat ostatní zvířata kterých maso je součástí našeho jídelníčku. Co na to, Lídle? Máš vysvětlení?
Drahá Majko.Plně s tebou souhlasím.Oni si to radši nechají zpracovat někde,kde na to není tak vidět,protože co oči nevidí,srdce nebolí ale hlavně když jim z toho něco hodně kápne na ván.prémiích.Ti prodejci platili jen malý nájem,plus trochu proudu a kapku vody,jinak tržba byla jejich.Ale skusil si to někdo z těch hotentotů tam stát celý den a máchat se ve studené vodě,ne.Ale proč odpovídám.Dnes,4,12,Lidl tesco i kauf v telce uvedli v reklamě vekolepé zahájení prodeje zábavného pyra.A tady už ti samí KRAVATÁČTÍ EKOTERORISTI,kteří ta vehementně hájí zájmy kaprů se ptám.Proc s takovou urputností nehájí zájmy našich miláčků jako jsou pejsci,kočky a nebo třeba papoušci aj.Nebo nás,majitelů.Nám to přece taky vadí?Nebo néééé.My a naši mazlíci jsme méněcenější než kapr?Kdo v tom případě k nim chodí nakupovat.Že by ten chudáček kapříček?V tom případě se divím.že ještě nemají prodejny pro kapry.Jinak s pozdravem a přáním hezkých vánoc s nebo bez kapra vám přeji štěstí a zdraví.I v Novém roce.S pozdravem Tonda.
Jejich problém.. půjdu jinam.
A jak asi vznikly ty balíčky s kapřím masem, které LIDL prodává?! To snad přemluvili ty kapry aby se sami zabili, vykuchali, naporcovali atd. ..
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Při koupi živého kapra, je jistota že nekupujete nějakého chcíplého leklého, jak v chalupářích potřebuji kapra do života. Když už třeba porcovaného tak určitě ne baleného, ale tam kde mají ryby jako kdysi v rybárnách na ledě položené pěkné kousky. Jinak někteří si vážně myslí že když si koupí balené filety že ta ryba nemusela být zabita a stejně jako alternativy kuřecí a vepřové. Jestli někdo má problém ať si osmaží sojové plátky a narve si tam párátka a neotravuje ostatní.
Jde jim jen o to aby to lidi kupovali za víc přímo u nich, takže jde zase o tržby 😂
Jednou jsem si koupil filetovanýho kapra,to byl humus.Zabalí tam i padlé.
Než si koupit ten krvavý hnus v igelitu, radši si dám krkovičku.
Trapné,zase o důvod víc,že nechodím do Lídlu.