1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

"Másla z Polska jsou oblíbená kvůli nízké ceně, ale mnoho lidí se jim vyhýbá kvůli nižší kvalitě."

Máslo v Polsku má samozřejmě 82% tuku a taky tam lze koupit máslo se 60% tuku, ale to je výrazně levnější. Nejlevnější market v Polsku je Biedronka. Odkaz

V sobotu má Biedronka máslo za 3,99 zlotého, to je dnes řádově 20 korun.

6
Před 2 roky
Honza Hromada

Ještě doplním, že polské máslo je baleno po 20 dg. A když ho rozbalíte, voní smetanou, na rozdíl od másla českého.

3
Před 2 roky

Místo nákupu másla v Polsku si vyhledejte akce - a v nich je máslo s etiketou,,vyrobeno v Polsku". Tudíž raději koupím máslo v Polsku za 20 Kč, než v České akci za 45 - 50 Kč.

1
Před 2 roky

V našem městě prodávají poláci máslo za 30Kč. Prodavač se zeptá, zda chci

pravé máslo. A je výborné a taky výborné levné hovězí. A co teprve teplý bůček - z pece.

1

To chtějí aby jsme nejezdili do Polska!Proto to tu píší.Kdo si tu má kupovat to předražené jídlo!!!!

3
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Soňa Ptáčková

Si tady kupujte máslo klidně za stovku to je vaše věc podporovat tady ty zloděje, taky si můžete koupit zaručeně český Babišuv plesnivý předražený toustový chleba. Já už nakupuji jenom v Polsku a ještě jsem se neotrávila. Zato tady už se mi párkrát stalo, že jsem koupila maso a druhý den už bylo zelené. Co jezdím do Polska tak se mi to ještě nestalo.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt