Vždy jsem si kupoval jejich boty, ale aktuálně má velikost a vzor, který jsem chtěl není v okolí 40 km nikde na prodejně a ani se na tu prodejnu nedá k vyzkoušení objednat. Jelikož nejsem ochoten zaplatit kartou předem cca 4 tis. Kč za boty na jejich e-shopu a pak čekat, kdy přijdou a jestli mi budou, poohlédl jsem se jinde. Koupil jsem za podobnou cenu boty Lowa. Prodejce je měl skladem a ochotně bez platby předem mi je poslal na nejbližší prodejnu k vyzkoušení. Podle mě se v Adidasu dostali do vedení nějací hodně studovaní mladí manažeři bez zkušeností z praxe. Místo vstřícného přístupu k tradičním zákazníkům šli cestou rádoby moderních prodejních metod a firma šla do kytek. To je dnes časté.
Naše rodina vždy kupovala značku Adidas,nejvíce náš nevlastní táta nás oblékal od hlavy k patě i naše děti mého synovce na fotbal vždy byl vyzbrojen a moje sestra ta má schovanou bundu Adidas z nostalgie kterou nosil synovec neteř a moji synové je to více jak dvacet let,i patnáct let nikdo by nepoznal stáří vaší značky..vždy spokojeni.Opravdu kvalita,držíme palce celá rodina vaší značce.