1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jak je možné že se takové věci dostanou do prodeje bez příbalového letáku s návodem použití v českém jazyce a varováním o nevhodnosti pro děti.? Něco jako že v mikrovlnka není určená k sušení koček po koupání.

Možná by se mělo uvažovat i o zákazu prodeje tanků a zbraní všeobecně. Jsou nebezpečím dospělé i děti. Zvláště pro lidi s horšími rozpoznávacími schopnostmi . Mohli by si je splést z hračkou.

7
Před 2 roky

Daleko horší je,že člověk si koupí ovoce nebo zeleninu které sice hezky vypadá, ale po ochutnání má pocit, že jí plast bez chuti a bez zápachu.

14
Před 2 roky

Kurňa. Jak je možné, že jsem se dožil svého věku ?

Ať se jdou bodnout !

Snad má člověk rozum, ne ? Dítě jej nemá, ale rodič musí mít. Jinak nemá mít dítě !

3
Před 2 roky

Jéžišiši..a já to jedl do teď po kilech,..ještě že to napsali, ...., už to jíst raději nebudu...

A co je to vlastně za vinařství ta ČOI, že to musí stahovat...asi Čejkovice..., to je divné, tam dělají vždy dobrá vína....

8
Před 2 roky

Konečně ČOIka řeší to co všechny trápí... tvl

Kdyby zejtra někdo všechny z ČOIky unes a už nikdy nevrátil, tak si nikdo ani nevšimne

5
Před 2 roky

Mluvil jsem s jedním vinařem, tem mi řekl, ,,některá vína sa dělajů áj z hroznů". Měl snad pravdu, já jsem myslel, že si dělá legraci.

5
Před 2 roky

Tak to dám proboha mimo dosah dětí, nože a chemii také zajistíme mimo dosah dětí.

6
Před 2 roky

bravo naš vládo, máš palec nahoru!!!!!

Před 2 roky

Apríl,že?

9
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt