To vypadá dobře.
Zkoušel jsem babské rady, zkoušel jsem zaručené vodičky a bradavice nic. Pak jsem se začetl do jejich původu-jsou virového původu.. A vida....za týden po bradavicích ani památky. Tělo si pomohlo samo a bezbolestně. Zakoupil jsem hlívu ústřičnou, která aktivuje imunitní systém, bral dvě tobolky denně a bylo. Ikdyž nechci dělat reklamu, tak byla hlíva od Terezie comp. Zkuste, uvidíte, jak bude reagovat váš imunitní systém.
Malá rada s účinným výsledkem..Na chodidla je neustále vyvíjen tlak a (také) proto se bradavice neustále tvoří. Může pomoci koupit si silnější vložku do bot a v místě kde se tvoří, nůžkami udělat otvor, aby v tom místě ten tlak nevzniklal. 🚶♀️🚶♂️
Nám pomáhála vždy cibule naloupaná na plátky a naložená do octa. Jednotlivé dílky se na noc přilepí náplastí na bradavici a ona po několika dnech zbělá a vypadne.
Také jsem se tak kdysi zbavila bradavice která byla přes celou peřinku palce na noze. Nic na ni nepomáhalo, ani kožní lékařka si nevěděla rady, až maminka našla recept namočit cibuli do octa a dávala mi to na noc. Bradavice po několika dnech zmizela a od té doby nevím, co to je mít na noze bradavici.
Uříznu je odlamovacím nožem na koberce. Pokud roste znovu, uříznu zase....