1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Těch smutných zpráv je čím dál víc.

Revoluci v topení jsem doma zahájil už před značným časem, ale i dík na Ministerstvu životního prostředí připravovanému zálohování PET-flašek a všelijakým výmyslům vlády čím dál více propadám skepsi.

Já vybíral ze žlutých kontejnérů do velké modré IKEA tašky PET-flašky a ty jsem doma plnil pilinami, co mi nechává soused co má prosperující truhlářskou dílnu, a jemuž chodím občas pomáhat s úklidem. Naplněné flašky jsem pak zalil vyjetým olejem co mi zdarma nechává další soused co má v obci autodílnu, a nemusí jej tak někam vyvážet k likvidaci.

A dík tomuto topivu se mi za chladných podzimních a zimních večerů rozzářily odtahové roury od kamen natolik, že jsem ani žárovky rozsvěcet nemusel, takže jsem nejen ušetřil na eletrice, ale ještě jsem si při tom přečetl starší noviny a časopisy, které jsem vybíral z modrých kontejnérů, kam je odkládají odpad pečlivě třídící sousedé.

A ten papír jsem pak ještě roztřídil podle kvality papíru, tak že část jsem rozstříhal a rozřezal na odpovídající rozměr k použití na WC, část pak je k použití na podpal v kamnech a zbytek jsem jednou za čas, když toho bylo více svázal a odnesl do Sběrných surovin z čehož ještě nějaká ta korunka kápla.

3
Před 1 rokem

Ha, ha už vidím jak někdo tahá 30 PET lahví zpět. Větší blbost nevymyslíš. Myslím že současné třídění je dostačující.

2
Zdeněk Bouček

Moc pití nekupuji, tak dvě minerálky za měsíc a nosit to zpět nebudu, něco jiného by bylo, kdyby byly ve skle, ale stejně mám kontejner blíž, než nějakou velkou prodejnu, chodím do koloniálu přes ulici

Před 1 rokem

Ministerstvo predstavilo detaily ale to same ministerstvo to zamitlo zajimave

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt