Chudáci prodavačky a prodavači🙁
Proč chudáci? Tady má například Walmart otevřeno 7 dní v týdnu od 6-23. Není to pouze on, ale většina obchodů kde se prodávají potraviny. Nechápu proč by tomu tak nemohlo být. Zaplaceno to snad mají.
Chudáci prodavačky. Kdo dojíždí a nemá auto, taky se nemusí dostat domů.
Kolik lidí půjde nakupovat v noci? Není náhodou tlak na úspory energií? Musí se svítit, jedou pokladny. Myslím, že to je zbytečné.
Ano, naprosto s Vámi souhlasím. Kdyby tedy třeba po 20.h jeli jen samoobslužné pokladny, u kterých by asistoval pouze 1 zaměstnanec, pak by to ještě smysl dávalo. Za mě je to taky zbytečný. Vždyť si každý může nakoupit buď hned, když končí v práci nebo pokud má směnný provoz, tak třeba jiný den, kdy má krátkou nebo volno. Nechápu, proč Češi nakupují každý den. My chodíme na nákup většinou jen 1x týdně. Když se koupí kvalitní pečivo, tak vydrží. Pak si kupujeme toastový chléb, ten vydrží hodně dlouho. Když naopak pečivo zbyde, tak ho ještě zamrazím a rozpeču si ho až tehdy, když ho potřebuji. Tím se nejen neskutečně ušetří, ale zamezí se i zbytečnému vyhazování.
Několikrát dokola píší někteří " chudáci prodavačky". A co ostatní profese? 3-směnný provoz v plechových průmyslových zónách, kde je v létě na zdechnutí, obsluha benzinek, lékařská pohotovost a mnoho dalších profesí...Chápu, jak se večer vleče čas do zavírací doby, ale co tak např. uklízet binec mezi regály? Remcáním se nikdy nic nevyřeší. Třeba ti, co tady litují prodavačky, jsou zrovna problémoví a prudící zákazníci...
Taky to moc nechápu,ti lidé si tu práci sami zvolí,jistě jsou obeznámeni s okolnostmi a pak pláčou a kopou kolem sebe.Já z toho prostředí před 15 lety odešla do soukr.sfery a jsem za to jen ráda,páč bych se vodělala co to bylo za hoňku a zacházení..A ať si nikdo nemyslí,že nějaké odbory budou stát při nich.Ti platí páni a proti nim oni nepůjdou.
Pamatuji dobu kdy obchody zavírali v pátek v 6:00 a potraviny v sobotu ve 12:00.
A přesto nikdo hlady neumřel a nikomu to nevadilo. Oficiální otvírací doba je od 7:00 do 21:00, ale zeptejte se prodavaček kolik skutečně tráví v obchodě času
když musí po zavírací době všechno uklidit a nachystat na příští den.
Tohle je možné pouze u nás v německu si to řetězec LIDL a KAULAND nedovolí
protože by tam museli zaměstnat vrcholný menečment včetně majitelů.
Zrovna v Lidlu v posledních době to vypadá jako ve skladu, palety a kartony v uličkách...
Zavřít celý LIDL 🙂 a hlavně o víkendu....
Bohužel Češi jsou jak stádo a budou tam večer chodit. Nikoho nezajímá, že zaměstnanci jsou pak chudáci od rána do večera .
Tahle firma mi byla protivná hned jak otevřela první hangár (prodejnu) která vypadá jak kravín s tou šikmou střechou. Navíc pokácela kvůli tomu velké stromy a kolem je jen beton na parkování.
Pak měla problém s tím, že pokladní nutila dělat bez pauzy a možnosti si odskočit na WC atd.
A dlaší problém s pašováním drog v ovoci (min. 2x)
Ze zákazníků si dělá srandu, že v letáku nabízí to co pak nemá ani na prodejně v AKCI atd.
A další prohřešky a to se mi už nechce vypisovat......
Klidně prodávali Velikonoční zajíčky, kteří se pohybovaly, omyl, hýbali s nima červy! A ten šoumen, dívkař, stále opakuje, jen v Lídlu koupíte levné a čerstvé zboží! No to určitě! Toho bych vyhodila jako prvního, on lidi jen odradí! Dívkař nabarvenej!
Tak to musí být zaměstnanci šťastní! Chudáci ženský se budou courat po nocích domů. U nás na Hornoměcholupský v půl 9 večer není v Lidlu skoro nikdo. Stačilo by , kdyby měli jen do 18 hodin.
Milý LIDLe, skutečně se domníváte, že snížení tržeb zapříčiněné odlivem zákazníků ke konkurenci doženete prodlouženou otevírací dobou? Jak to vím, že lidé chodí nakupovat jinam? To je prosté, já patřím mezi ně. A každý s kým zavedu řeč na téma LIDL a že těch lidí bylo za poslední řekněme rok skutečně mnoho, to má stejně. Když nad tím tak přemýšlím, tak je to minimálně dvacet let, co jsem nakupoval pouze a jen ve vašich prodejnách a to i v zahraničí. Byl jsem prostě LIDL patriot. Dnes k vám zajdu jen velmi sporadicky a to za jediným konkrétním výrobkem, kterým jsou bezkonkurenční "gumoví medvídci 🙂". Za ty jsem ochotný platit i zlatem. Nicméně údajně se je chystáte stáhnout z prodeje, takže tím zmizí i můj poslední jediný důvod vás navštívit. A tak si říkám, zda li by nebylo moudré na místo dle mého soudu naprosto zbytečného prodlužování otevírací doby, položit si otázku, co dělám špatně, že mám tak enormní odliv zákazníků?
Tak vy máte jeden vzorek skupiny obyvatel...lidé kolem mě zase naopak nejraději nakují v Lidlu, včetně mě....rychlost obsluhy je bezkonkurenční, stejně jako ceny versus kvalita...
V jistém případě to asi smysl má, ale pokud Lidl nehodlá zvýšit plat úměrně k prodloužení doby nebo to nějak vykompenzovat, přijde mi to jako přežitek. Dřív byly obchody otevřené jen v týdnu a lidé také žili. Když teda prodloužená doba v týdnu, co takhle v neděli zavřít a dopřát všem prodavačkám neděli s dětmi nebo rodinou? Lidi to přežijí, nemusí mít všechno...
Už nevědí, jak by ztrhali prodavačky a přitom to nemá žádný smysl. Do 21.00 to stačí
To je zase otročina,zatímco západ hodiny osekává a víkendy zavřeno,u nás vše JINAK..Prostě jen poslíci a montovna západu.Co nevidět nonstop.
A oni ti zaměstnanci nedostanou zaplaceno za ty hodiny?
Nakopat vedení do zadku a to ze všech čtyři stran. Už neví hovádka, jak vykasírovat víc. A to že tam musí holky dřít v pár lidech od 5 ráno. Ty večerní domu přijdou tak akorát padnout do postele.
To vymysli od stolu, co slovo práce slyšeli jen z dálky. Dělala jsem na směny a ať si někdo říká, že je to práce jako každá jiná tak dělat do pozdních hodin je unavujici.Zvlast ženský, který dojdou v noci a ráno musí třeba uvařit, poklidit a teprve jít do práce.