1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Bububu, bububu, špinavé mít nebudu.... Pro rýpaly, mít jako vlastnit....

Před 10 měsíci

A zase vyhrožování pokutou. V tomhle státě bude hrozit pokuta i za to, že si venku prdnu. Už běžte do prodloužených zad. Nemáte o čem psát?

83
Před 10 měsíciUpraveno

Auto již několik let myju jen čistou vodou.Když jsem.na chatě,tak to opláchnu hadicí,přejedu hadrem a znovu opláchnu.A hadrem vytřu do sucha.A mám zároveň vyleštěno.Bez chemie,bez šampónu.....Nechápu,proč bych nemohl takto umýt auto kdekoli.To bych mohl pak také dostat pokutu za to,že mi na auto pršelo.To je stejné,jako když umyjte auto jen čistou vodou.Daleko více znečišťujících auta,co z nich kape olej.A těch je požehnaně.Viz fleky na parkovištích.To už je pořádné znečišťování.

41
Před 10 měsíci

Při tom je známo, že více nečistot a škodlivin je při mytí člověka jako z aiuta!

1
Před 10 měsíci

Po dobu panování této šílené vlády se vždy dočtu co je zakázáno,co se nesmí a hned hrozí pokuta.Takže co se smí se ani snad nedá nalézt.Tato vláda je pro běžného občana asi tak jako jed na krysy v hrnku čaje.

26
Před 10 měsíci
Pepan Kulisek

Koukám na fotbal a v Německu prší. Zase ta pětikolka!

9
Před 10 měsíci

Když vás soused neudá,tak je to jedno. Ten můj ho myje co 14 dní a že by to bylo zrovna eko se říci nedá,ale tak je to jeho pozemek před barákem, co mu to budu závidět???!!!

16
Před 10 měsíci
Jiří Nekuda

Na diskuzích je každý druhý přispěvovatel ochotný udávat a mít z toho radost. Prostě, co se v mládí naučíš, to ti vydrží až do smrti.

2
Před 10 měsíci

Mě by zajímalo za co v tomhle Blbistánu pokuta ještě nehrozí.

68
Před 10 měsíci

Spíš by mě zajímalo za co se v našem fialovém státě pokuty nedávají

66
Před 10 měsíci
Jan Simek

Za baštění koblihy,

13
Před 10 měsíci

Už jsem v důchodu a jezdím od 18 let. Ještě jsem ve svém životě nebyl v automyčce. Auto myju doma na samotě u lesa většinou tlakovou myčkou nebo hadicí. Myju velmi zřídka voda je vzácná.

8
Před 10 měsíci

Posledních 60 let omývám auto pouze čistou vodou, nejezdím nikam do terénu, takže auto myji jen velmi zřídka. Chemii nesnáším!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt