1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Z Václavek jsem se otrávil již pětkrát a stále je sbírám.Nejezte je ty Václavky v surovém stádiu,ale až po 25min.vaření a pak je to pro některé nebíčko v papulce(jako tatarák,guláš,náhražka drštěk v polívce).U mě nezvítězily neb jsem v nich nenašel podtext chuti co by ovlivnila buňky smyslnosti chutí nadšení.

Před 6 měsíciUpraveno

To je zase lživý a hodně neodborný nadpis ...😄

7
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 6 měsíci
Vaclav Červeňák

Řezejte jen zcela mladé plodnice do průměru cca.3cm(klobouček)

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt