Odkudpak nám sem takové dobrůtky vozí?
Máme prostory máme pracovníky ale taky musíme dodržovat směrnice Evropské unie pak se vše doveze ale v jaké kvalitě to už nikdo neříká.Potom dojdou prasata a hovězí cizí země budou pěstovat a mi koulet očima.
Ať se to kuřecí z Ukrajiny nedováží a nemusíme si dávat pozor!!!🤑🤑🤑
Proč upozorňujete spotřebitele pozdě, když už produkty většinou snědli. Důkaz, jak se zboží než přijde do prodeje kontroluje.
Smutné a trestuhodné !!!
Souhlasim s Vámi.
Asi nás chtějí zabít.
Na to jste přišla až teď?
Čemu se všichni diví...vždyť je to už tak dlouho zřejmě, že obchodní řetězce jsou ochotni nám podsouvat nekvalitu! Výjimečně jsem teď zašla např. do Billy a chtělo se mi blejt z některé zeleniny a ovoce!! Strašný co v tomhle státě prochází 🤔
V dnešní době často se prodává Ukrajinské kuřecí maso,NEKUPUJI,,
A jak jte přišla na to, že je Ukrajinské, zrovna tak může být z Polska, nebo klidně i od Babiše. Jak jednoduché si kopnout do Ukrajiny.
Při řádné tepelné úpravě se salmonela zlikviduje,ať mi nikdo neříká,že jí kuřecí maso syrové.
Vám nevadí že to jíte?
My jsme opravdu rozmlsaný národ. Místo abychom se radovali jak nám tvaroh pěkně křupe, tak frfňáme.
Nazdar. Kuřecí z Makra, podle šarže pochází z Brazílie. Ani v Polsku nenarostou tak velké kuřecí prsa plná vody a jiných vitamínů.