1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Odkudpak nám sem takové dobrůtky vozí?

25
Před 1 rokem

Máme prostory máme pracovníky ale taky musíme dodržovat směrnice Evropské unie pak se vše doveze ale v jaké kvalitě to už nikdo neříká.Potom dojdou prasata a hovězí cizí země budou pěstovat a mi koulet očima.

11
Před 1 rokem

Ať se to kuřecí z Ukrajiny nedováží a nemusíme si dávat pozor!!!🤑🤑🤑

11
Před 1 rokem

Proč upozorňujete spotřebitele pozdě, když už produkty většinou snědli. Důkaz, jak se zboží než přijde do prodeje kontroluje.

Smutné a trestuhodné !!!

58
Před 1 rokem
Dana Juran

Souhlasim s Vámi.

1
Před 1 rokem

Asi nás chtějí zabít.

10
Před 1 rokem
Helena Hendlová

Na to jste přišla až teď?

3
Před 1 rokem

Čemu se všichni diví...vždyť je to už tak dlouho zřejmě, že obchodní řetězce jsou ochotni nám podsouvat nekvalitu! Výjimečně jsem teď zašla např. do Billy a chtělo se mi blejt z některé zeleniny a ovoce!! Strašný co v tomhle státě prochází 🤔

9
Před 1 rokem

V dnešní době často se prodává Ukrajinské kuřecí maso,NEKUPUJI,,

49
Před 1 rokem
Jirina Vanikova

A jak jte přišla na to, že je Ukrajinské, zrovna tak může být z Polska, nebo klidně i od Babiše. Jak jednoduché si kopnout do Ukrajiny.

32
Zobrazit dalších 18 reakcí
Před 1 rokem

Při řádné tepelné úpravě se salmonela zlikviduje,ať mi nikdo neříká,že jí kuřecí maso syrové.

15
Před 1 rokem
Vladimir Janata

Vám nevadí že to jíte?

19
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 rokem

My jsme opravdu rozmlsaný národ. Místo abychom se radovali jak nám tvaroh pěkně křupe, tak frfňáme.

5
Před 1 rokem

Nazdar. Kuřecí z Makra, podle šarže pochází z Brazílie. Ani v Polsku nenarostou tak velké kuřecí prsa plná vody a jiných vitamínů.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt