1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nechápu, co je to za humbuk. Pokud si tam někdo půjde nakoupit vyjmenované potraviny, tak se musí dost rozšoupnout, aby ušetřil aspoň dvacku. Pokud žije důchodce sám, tak ani to ne, je to jen hnusná reklama!

1
Před 1 rokem
Jana Jadlovská

lídl si spočítal,že se mu to vyplatí u těch lidí co nepůjdou jen po slevovém zboží

Před 1 rokem

Je to nedůstojné. Sleva 10 % je takový bezvýznamný drobek vzhledem k tomu, že je u nás všechno jídlo předraženo o 10 až 50 %. Bohužel lidi (v tomto případě důchodci) ze sebe udělají jenom šašky pro managery lidlu. Ano za nákup za 1 000 Kč krásná sleva 100 Kč. No nestojí to za to, trapně ukazovat občanku a prodírat se davy, abych ušetřil 100 Kč. Tuto akci by měli důchodci spíše bojkotovat a ukázat, že nejsou žádné loutky hrající divadlo pro sortu vyvolených. Nebo si skutečně někdo myslí, že při nákupu za 1 000 Kč je sleva 100 Kč nějaká motivace ? Možná je, tak pro bezdomovce u kontejneru s odpadem.

88
Před 1 rokem
Jirka Jan

Při včerejším nákupu jsem si schválně slevu vyžádala. Nákup za 808 Kč, sleva 13 Kč. Sleva se totiž dává jen na čerstvé ovoce, zeleninu, vajíčka a čerstvé pečivo. Ve slevě jsem kupovala citróny, pekingské zelí, okurku, bílou ředkev, 10 vajec (další den levnější o 1,50 Kč/ks, ale už nebudu ve městě). Fakt mi to "zachránilo" můj seniorský rozpočet 😄. Být v obchodě o den později, jen na vajíčkách každý ušetří víc.

Kolik nám asi hodí od nového roku snížení DPH o 3 %, když v obchodech moc nepociťujeme meziroční snížení cen u zemědělských výrobců o 16,4 % (zdroj ČSÚ)? Počítám, že nula nula nic.

Před 1 rokem

Ač věkem seniorka,tak taková akce je ponižující. To si tu akci strčte za klobouk,raději nakoupím jinde a třeba dráž.U pokladny ukazovat doklad s fotografií...👎👎👎 Kam jsme to došli.Neměli bychom nosit na krku známku jako pes?

174
Před 1 rokem
Vl Dundrová

Přesně tak, hrůza 🙀

85
Před 1 rokem

Tak většina pečiva je v Lidlu nechutná, to neberu ani kdyby to dávali zadarmo, ovoce a zelenina zpravidla vypadá unaveně a povadle... vejce mívají dost často z Polska, to ať si strčí za klobouk.

48
Před 1 rokem
Iva Brožová

Kdyby jen vejce z Polska! Lidl u nás má mnoho výrobků z Polska. Nekvalitních. Nechodím tam a chodit nechci, ani kvůli trapné sĺevě

7
Před 1 rokem

A copak dělá Lidl špatně ? Jurečka si stěžuje, že se Lidl nechová ke všem stejně. Jaký je však rozdíl mezi vládou a Lidlem ? Vláda taky přistupuje k lidem rozdílně, proč zvedá platy jen učitelům, nota bene v podstatě za práci na poloviční úvazek proti normálně pracujícím. Tak ať traktorista sklapne a dál kyne za levný peníz v poslanecké kantýně, do které normální lidé taky nemají přístup.

9
Před 1 rokem

Už dost na tom, že normálně je dopoledne v obchodě plno důchodců a kolikrát zboží v akci nedostanete ani už v den, kdy akce začala... A ještě tohle? To se tam ti důchodci opravdu poperou. To aby tam byli taky připraveni záchranáři... Myslím, že nejeden řetězec tohle už zažil.

10
Před 1 rokem
Yveta Loucká

nevím proč se pohoršujete nad důchodci, jednou budete také důchodkyně a kdo ví co vše uděláte pro pár ušetřených korun

8
Před 1 rokem

Když se mnohdy v jiných marketech objevují slevy o padesát procent, působí tato tak razantně propagovaná akce jako výsměch důchodcům, kteří se jím na tuto šaškárnu většinou vykašlou. Kdo bude mít jít potřebu do Lidlu něco nakoupit, tak tam půjde, ale rozhodně ne kvůli této akci. To se Němčourům opravdu nepodařilo a budou lidem k smíchu.

7
Před 1 rokem

Něco hroznýho . Tahle vláda z nás udělala úplný žebráky ! Takhle ponižovat staré lidi , kteří celý život pracovali a odevzdávali státu daně . Styďte se , zkuste tohle nabídnout těm ukrajinským příživníkům , tak vás pobodaji , jak to v Česku běžné dělají . Hrozný čeho jsme se dožili !

14
Před 1 rokem
Kolenickova Slavka

Až vás budou přebalovat ukrajinky v domově důchodců, tak jim řekněte, že jsou příživníci. Já vás tam vezmu abyste viděla jak to vypadá. Nevydržela byste to dělat ani hodinu.

7
Před 1 rokem

Je mi 72 let,, ,, ale tak ponižující nabídku odmítám,, je to výsměch všem zákazníkům Lidlu,,,, proč neudělají nějakou lepši akci pro děti,,, ty si to víc zaslouží ,,, jsou to naše sluníčka,, naše budoucnost,,, .

25
Před 1 rokem
Alex Lachová

Slevy pro děti?Nebo pro jiné lidi?Nebo pro všechny?Tak to asi nehrozí,protože tady v této naší zemi jsou na prvním místě senioři.Je to prostě tak.Nedovedu si to vysvětlit.Za covidu extra otvírací doba,rouskovne,to byl výsměch všem lidem,co museli nosit rousky na hubě celý den v práci.Pridavani peněz.Komu se tak často přidávají peníze?Nikomu.Jizdne.Proc ho mají levné?Nechápu.Slevy do hradu a zámku,do zoo.Proc?Nechápu.

5
Před 1 rokem

Že se nestydite, jsem seniorka ale abych ukazovala někomu OP jenom abych dostala slevu 10% (pr. Cibule 30,- sleva 3,- kc) tak to je bomba. Nechte už ty seniory na pokoji.

59
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt